Cadde 'Sekiz kere aşık oldum, yine olurum'

'Sekiz kere aşık oldum, yine olurum'

17.12.2016 - 17:20 | Son Güncellenme:

Şu sıralar ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay, "Gerçek aşk sadece bir kez yaşanır fikrine ne söylersiniz?" sorusunu cevapladı.

Sekiz kere aşık oldum, yine olurum

Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a röportaj veren Nurgül Yeşilçay'ın, özel hayatına ilişkin açıklamaları şöyle:

Haberin Devamı

Nasıl bir erkek sizi cezbedebilir?
Valla ben artık huzur ve mutluluk istiyorum.

Aşk peki?
Aşk zaten olmazsa olmaz!

Bazıları arkadaşlığın aşktan daha kıymetli olduğunu söylüyor.
Hayır, aşk olacak ama aşığız diye de birbirimizi yemeyelim, hayatı birbirimize zehir etmeyelim.

Yıllar içinde aşka bakışınız değişti mi?
Aaa! Bak, o değişti işte bebeğim. 20’li yaşlarda her şeyle bir kavga halinde oluyorsun. Sürekli bir, “Kimse beni anlamıyor” halleri. O geçti...

'Gerçek aşk sadece bir kez yaşanır' fikrine ne söylersiniz?
Öyle matematik laflarına da hastayım. Hayat bu! O klişeye inanmıyorum. Ben 8 kere falan olmuşumdur. Yine olsa yine olurum.

Aşık olduğunuzda nasıl bir sevgili oluyorsunuz?
Sizin var mı kıskanç, sahiplenen taraflarınız? Karşımdaki kıskanç olunca ben de kendimde hak görüp, kıskançlık yapabiliyorum. Ama aslında yanlış bir düşünce bu. Bundan kurtulmamız lazım.

Haberin Devamı

Oğlunuzu kıskanıyor musunuz?
Aaa! Benden çok güzel kaynana olur bak! Hele kızın fettanlığını fark edersem, mutlaka müdahale ederim.

Cem Özer’le birlikte çekirdek aile ritüelleriniz oluyor mu?
Onlar baba-oğul birlikte takılıyor genelde. Cem, Nejat’ı almaya geldiğinde mücver getiriyor. Bak Cem güzel yemek yapardı Allah için. Ben de Nejat’a sürekli, “Bak, babana söyle şu şu yemekleri yapsın, getir” diyorum. Arada yapıp gönderiyor, sağ olsun.

Şu an sahip olduklarınızı, şöhretinizi elinizden alsak, sıfırdan Nurgül Yeşilçay olarak var olabilir misiniz?
Çok var olurum hem de! Daha yolun çok başındayken, ‘İkinci Bahar’ zamanında, “Bundan sonra ne yapacaksın?” diye sormuşlardı. Ben de “Canıma çok güveniyorum, canım ne isterse onu yapacağım” demiştim. Hala aynı kafadayım.

Yıllar sonra ‘İkinci Şans’ için Özcan Deniz’le yeniden kamera karşısına geçtiniz. Gerçek hayatta inandığınız bir şey mi ikinci şans?
İkinci şans verilebilir, ikinci şansta kalıp, eğer o iki kişi yaşanan şeyin kıymetini anlıyorsa tamam, değilse o ilişki sakat bir ilişkiye dönüşür.

Filmde canlandırdığınız Yasemin karakterinin güçlü bir savunma mekanizması var. Sizin de hayata karşı gardınız hep hazır mıdır?
Ben karakter olarak daha bodoslama, daha sert bir insanım. Yani duruma bakarım ve bir noktadan sonra olmuyorsa olmuyordur, keser atarım. Yasemin önce karşısındakini düşünüyor. Ben kendimi hiçbir zaman o kadar ikinci plana atamam.

Yazarlar