Cadde Seksenler Amelie kim, gerçek adı nedir? Amelie'yi oynayan Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Seksenler Amelie kim, gerçek adı nedir? Amelie'yi oynayan Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli, eşi kim?

05.08.2021 - 19:28 | Son Güncellenme:

Seksenler dizisinde Çağatay'ın yabancı kız arkadaşı Amelie karakteri ile dizi izleyicilerinin karşısına çıkan Zeynep Demirel'in hayatı da merak konusu oldu. Futbolcu Volkan Demirel'in eşi olan Zeynep Demirel kaç yaşında?

Seksenler Amelie kim, gerçek adı nedir Amelieyi oynayan Zeynep Demirel kaç yaşında, nereli, eşi kim

Zeynep Demirel, 2009 Miss Belçika güzeli seçilimiştir. Kaleci Volkan Demirel'in eşi olarak tanınan Demirel, İstanbul'da doğdu. İki kızı olan güzel, şimdilerde Seksenler dizisinde İlker Ayrık'ın canlandırdığı Çağatay karakterinin kız arkadaşı olarak ekrana geliyor.

Haberin Devamı

ZEYNEP DEMİREL KİMDİR?

Seksenlerin Amelie'si Kübra Sever Demirel, 9 Temmuz 1989t tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. "2009 Miss Belçika" güzelidir. 2009 yılında katıldığı Miss Universe'de ilk 15 arasına kalmıştır ama ikinci aşamaya girememiştir.

Zeynep Sever Türkiye millî kalecisi Volkan Demirel ile 21 Eylül 2010'da dünyaevine girdi. Çiftin 8 Şubat 2014 tarihinde Yade adında bir kız çocuğu oldu. Ardından Yeda adında da çocukları dünyaya geldi. Zeynep Demirel, 1.78 boyunda ve 55 kilodur. Şu sıralar Seksenler de Amelie Özdemir rolünü oynuyor.