Cadde Seksenler Fehmi olacak mı, öldü mü? Rasim Öztekin ne zaman ve neden öldü?

Seksenler Fehmi olacak mı, öldü mü? Rasim Öztekin ne zaman ve neden öldü?

08.07.2021 - 23:30 | Son Güncellenme:

Seksenler dizisinde Fehmi karakteri ile sevenleri ile buluşan Rasim Öztekin, 8 Mart tarihinde hayatını kaybetti. Yeni sezonları ile TR1'de izleyici karşısına çıkacak olan Seksenler'de Fehmi'yi kim oynayacak merak konusu. İşte, Rasim Öztekin hayatı...

2012 yılından bu yana ekrana gelen Seksenler dizisi, bir dönemdeki mahalle insanının yaşamını anlatıyor. Dizide ise evin babası rolü ile Rasim Öztekin sevenleri karşısına çıkıyor. Fehmi'yi oynayan Rasim Öztekin ise 2021 yılı Mart ayında hayatını kaybetti. Bunun ardından yeni sezonları ile yayın hayatına başlayan dizide Fehmi'nin akıbeti de merak ediliyor.

Haberin Devamı

SEKSENLER'DE FEHMİ OLACAK MI?

Rasim Öztekin'in hayat verdiği Fehmi karakterinin dizide yer alacağına ilişkin herhangi bir açıklama bulunmuyor. Öte yandan dizinin yeni sezon tanıtımında ise evin babası Fehmi'nin hayatını kaybettiğine ilişkin sahneler verilmişti. Detaylar yeni bölümde belli olacak.

RASİM ÖZTEKİN KİMDİR?

Öztekin, 14 Ocak 1959; İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul'daki Galatasaray Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulundan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Nöbetçi Tiyatro’da amatör çalışmalarla edindi. Profesyonel tiyatro sanatçılığına, Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular topluluğunda başladı. 2016 yılında Kel Hasan Efendi'nin kavuğu Ferhan Şensoy tarafından kendisine devredilmiş, 20 Eylül 2020 tarihinde ise kavuğu kendisi Şevket Çoruh'a devretmiştir.

Haberin Devamı

Tiyatroculuğun yanı sıra aynı zamanda 1992-1995 yılları arasında televizyonlarda şov programları yapmıştır. 1994 yılında Gani Müjde ve Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “2071’de Türkiye” adlı müzikali sahneye koyup oynamıştır. Sinema, dizi ve filmlerde de rol almıştır. TRT'ye program metin yazarlığı ve bir dönem Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Mart 2020'den itibaren Youtube'da yayımlanan içerikler üretmiştir.

RASİM ÖZTEKİN NEDEN VE NE ZAMAN ÖLDÜ?

2004 yılında Rasim Öztekin'e kalp yetmezliği tanısı kondu. Kalp rahatsızlığı olan oyuncu, 8 Mart 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Öztekin, akşam saatlerinde 62 yaşında hayatını kaybetti.