Cadde Sertab Erener yolda mahsur kaldı!

Sertab Erener yolda mahsur kaldı!

18.01.2021 - 12:41 | Son Güncellenme:

İstanbul'dan Bodrum'a kara yoluyla dönen Sertab Erener, Balıkesir'de yoğun kar yağışına yakalandı. Mahsur kalan şarkıcı, çekici yardımıyla kurtarıldı.

Sertab Erener yolda mahsur kaldı

Dijital konserlerinin ardından yeniden Bodrum’a geçen Sertab Erener, olumsuz hava şartları nedeniyle yolda kaldı. Şoförünün yaz lastiklerini değiştirmemesinden dolayı kış gününde yolculuğuna uygun olmayan bir lastikle devam eden şarkıcı, Balıkesir’de yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kaldı.

Sertab Erener yolda mahsur kaldı

Haberin Devamı

"POLİSLER SAĞ OLSUN"

Şarkıcı, sosyal medyadan yaşadığı durumu “Polisler sağ olsun, bizimle çok ilgilendiler. 161’den bir saat içinde çekici geldi. Soma’ya kadar çekicin üstünde gidiyoruz. Karın bittiği bölgeden yola devam edeceğiz umarım’’ sözleriyle anlattı. Sanatçı, saatler sonra Bodrum’a ulaştı.

Sertab Erener yolda mahsur kaldı

SAHİLDEKİ ÇÖPLERİ TOPLAMIŞTI

Öte yandan Sertab Erener, birkaç ay önce; Bodrum'da eline aldığı poşetlerle çöp toplamıştı. Sahil boyunca çöp toplayan Erener, “Burada herkesin bıraktığı pisliği toplamaya çalışıyorum. Bu çok büyük bir ayıptır. Utanıyorum insan olmaktan” diyerek isyan etmişti.

Sertab Erener yolda mahsur kaldı

"MEŞHUR OLDUĞUMU O AN ANLADIM"

Sertab Erener, YouTube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. 55 yaşındaki şarkıcı, "Sahnede en duygulandığınız an neydi?" sorusu üzerine, "Bir konserden yarım saat önce babamın vefat haberi geldi. Sahneye çıktım. İnsanın içi kan ağlarken şarkı söylemesi çok zormuş" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Usta sanatçı, "Şöhret olduğunuzu ne zaman anladınız?" sorusunu, "90’ların başında ilk albümümün çıktığı gün prodüktörüm Sezen Aksu beni Bebek Kahve’ye götürdü. Geçen beş arabanın dördünde ‘Sakin Ol’ albümünden parçalar çalıyordu. Aramızda 'Sen meşhur oldun' cümlesi geçmedi, ama o zaman anladım" şeklinde cevapladı. 

Boyu 1.58 olan şarkıcı, "Kendinizle ilgili tek bir şey değiştirseniz ne olurdu?" sorusuna ise "Keşke 5 santim daha uzun olsaydım" karşılığını verdi.