Cadde Şevval Sam, Kıbrıs'ta selfie rekoru kırdı

Şevval Sam, Kıbrıs'ta selfie rekoru kırdı

24.09.2018 - 17:12 | Son Güncellenme:

İmza attığı her proje ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Şevval Sam, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yer alan The Arkın Colony Otel'de sahne aldı.

Şevval Sam, Kıbrısta selfie rekoru kırdı

"Sanırım bu yaza veda konserimiz olacak. Bize bu imkanı tanıdıkları için öncelikle otel yönetimimize teşekkürlerimi sunmak istiyorum" diyen Şevval Sam, konser alanını dolduran hayranlarına müzik ziyafet çekti.

Haberin Devamı

Programının bir bölümünde Sanat Güneşi Zeki Müren'i de anmayı ihmal etmeyen Şevval Sam, ''Eylül ayında Zeki Müren'i anmadan edemeyiz, malumunuz 24 Eylül ölüm yıl dönümü.'' sözlerini sarf ettikten sonra Müren'in ölümsüz eserlerini peş peşe seslendirerek büyük alkış aldı.

Hemen her masayı tek tek dolaşıp hiç bir hayranının öz çekim talebini geri çevirmeyen Sam, Kıbrıs'ta adeta selfie rekoru kırdı. İki saati aşkın süre kalığı Colony sahnesinde adeta devleşen ve tüm şarkılarında seyirciler tarafından uzun uzun alkışlanan Şevval Sam, ''Sahne işi ekip işi, bu alkışları ve gönderdiğiniz çiçekleri ekibim adına kabul ediyorum.'' diyerek tüm ekibini alanı dolduran misafirlere takdim etti.

Performansıyla olduğu kadar güzelliğiyle de göz kamaştıran Sam, yaklaşık bin kişinin izlediği sahne programının sonunda otel yönetimi tarafından çiçeklerle kulisine uğurlandı.

Haberin Devamı