Cadde Sharon Stone'dan bikinili paylaşım

Sharon Stone'dan bikinili paylaşım

28.06.2021 - 10:11 | Son Güncellenme:

ABD'li aktris Sharon Stone (63),yaz mevsimini paylaştığı fotoğrafla karşıladı. Yıllara meydan okuyan görüntüsüyle sık sık gündeme gelen Stone'un paylaşımı takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Sharon Stonedan bikinili paylaşım

Geçtiğimiz haftalarda 1992'de kendisine büyük bir şöhret getiren 'Temel İçgüdü' (Basic Instinct) filminden çok az gelir elde ettiğini açıklayan Hollywood yıldızı Sharon Stone, sarı bikinisi ile objektif karşısına geçti. Sıcak havanın tadını çıkaran Stone, verdiği pozu Instagram'dan paylaşmayı ihmal etmedi. 

Haberin Devamı

"MUTLU YAZ..."
63 yaşında olmasına rağmen fit vücuduyla sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu, gönderisine, "Mutlu yaz..." notunu düştü. Sharon Stone'un bir hayli keyifli olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Sharon Stonedan bikinili paylaşım

İTİRAF ETTİ
Ünlü oyuncu, katıldığı programda anılarını kaleme aldığı "The Beauty of Living Twice" kitabını tanıtmıştı. Hakkında bilinmeyenleri de anlatan Stone, "Temel İçgüdü" (Basic Instinct) filminin kendisini bir gecede yıldız yaptığını ancak canlandırdığı rolden çok az para kazandığını söylemişti. 

"ÇOK AZ PARA KAZANDIM"
Filmde kendisine başrolde eşlik eden Michael Douglas'ın ciddi bir gelir elde ettiğini dile getiren oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı.

'Temel İçgüdü' için para almadım. Çok az para kazandım. Michael 14 milyon dolar (yaklaşık 120 milyon TL) kazandı. Sonraki yıl Oscar töreninde giyeceğim elbiseyi alacak kadar para kazanamadım. Aniden ünlü olduğum ancak hiç paramın olmadığı garip bir belirsizlik içindeydim.

Haberin Devamı

Stone, her ne kadar filmden ne kadar ücret aldığını tam olarak açıklamasa da oyuncuya yıllar içinde 500 bin dolar (yaklaşık 4 milyon 280 bin TL) ödendiği bildirilmişti.