Cadde Sibel Can'ın oğlunun velayetine pedegog karar verecek

Sibel Can'ın oğlunun velayetine pedegog karar verecek

08.03.2010 - 14:10 | Son Güncellenme:

.

Sibel Canın oğlunun velayetine pedegog karar verecek

ŞARKICI Sibel Can ve eşi Sulhi Aksüt arasında devam eden boşanma davasında çiftin ortak çocukları Emir'in velayeti için, bilirkişi olarak pedagog raporu beklenecek. Mahkeme önceki duruşmada Emir'in velayetini geçici olarak Sibel Can'a vermişti. Mahkeme kesin kararını rapora göre verecek.

EVE SİBEL CAN BAKIYOR Bugünkü duruşmaya Sulhi Aksüt iki avukatı ile birlikte katılırken Sibel Can adına avukatı Kezban Hatemi hazır bulundu. Beykoz Aile Mahkemesi'nde saat 10.00'da başlayan duruşmaya ikilinin evinde bulunan hizmetliler Şule Özalkuş, Yasemin Babacan, Merve Veis, Jülide Ferah Demiralp ve bahçıvan İsa Demirci şahit olarak dinlendi. Basına kapalı görülen celsede tanıkların “Eve kim bakıyordu?” sorusuna “Sibel Can” yanıtını verdikleri belirtildi.

İkilinin birlikteliğinden olan oğulları Emir Aksüt'ün velayeti konusunda anlaşamamasından dolayı kilitlenen duruşmada hakim, kesin karar vermek için Sibel Can, Sulhi Aksüt ve Emir Aksüt'ün, bilirkişi olarak tayin edilen bir pedagog tarafından dinlenmesine karar verdi. Pedagog raporunun ardından Emir Aksüt'ün velayeti hakkında duruşma hakiminin karar vermesi bekleniyor. Boşanma davası pedagog raporunun beklenmesi ve sanatçı Sibel Can'ın dinlenmesi için 22 Nisan 2010'a ertelendi.