Cadde 'Sibel' galasına için bir araya geldiler

'Sibel' galasına için bir araya geldiler

29.12.2018 - 09:44 | Son Güncellenme:

'Sibel' adlı sinema filmi, önceki akşamı City’s AVM’de yapılan galayla izleyicilerle buluştu. Geceye; Damla Sönmez’in yanı sıra filmde rol alan Erkan Kolçak Köstendil, Emin Gürsoy, Elit İşcan, Gülçin Kültür Şahin, Şevval Tezcan ve Meral Çetinkaya ile filmin şarkısına imza atan Pi katıldı.

Sibel galasına için bir araya geldiler

Dünya prömiyerini yaptığı Locarno Film Festivali’nden üç ödülle dönen, 30'dan fazla uluslararası festival gezen 'Sibel' filmi, İKSV Galaları kapsamında Akşam akşamı Cinemaximum City’s Nişantaşı’nda İstanbullu izleyicilerle buluştu.

Haberin Devamı

22 Şubat’ta Türkiye’de vizyona girecek 'Sibel'in galasına; filmin yönetmenleri Çağla Zencirci ve Guillaume Giovanetti’in yanında başrol oyuncusu Damla Sönmez ile kadroda yer alan Erkan Kolçak Köstendil, Emin Gürsoy, Elit İşcan, Gülçin Kültür Şahin, Şevval Tezcan ve Meral Çetinkaya ile filmin şarkısına imza atan Pi katıldı. 'Sibel'i izleyenler arasında Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu çifti de vardı.

FİLMİN KONUSU
25 yaşındaki Sibel, Karadeniz’in ıslık diliyle konuşulan, küçük bir köyünde babası ve kız kardeşiyle yaşamaktadır. Çocukluğunda geçirdiği hastalık sebebiyle konuşamayan, çevresiyle ıslık diliyle anlaşan Sibel’in hayatı tarla, orman ve ev arasında geçer. Köyde kendini yalnız ve dışlanmış hisseden genç kadın, gizemli bir kurdun peşindeyken, bir gün ormanda saklanan Ali adında bir yabancıyla karşılaşır. Sibel, Ali'yle iletişim kurmaya başlayınca, içinde gizlenen gücü fark edecektir.