Cadde Sıla'dan son dakika Ahmet Kural açıklaması: Bana uygulanan korkunç şiddet...

Sıla'dan son dakika Ahmet Kural açıklaması: Bana uygulanan korkunç şiddet...

01.11.2018 - 14:51 | Son Güncellenme:

Sıla Gençoğlu, fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu ve mahkemeden "Kural'ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına" yönelik koruma kararı aldırdı. 38 yaşındaki şarkıcı, ifadesinde "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım" dedi. Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Sıla, "Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı tercih ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sıladan son dakika Ahmet Kural açıklaması: Bana uygulanan korkunç şiddet...

Sıla Gençoğlu, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda 'müşteki' sıfatıyla ifade verdi.

Haberin Devamı

"AHMET KURAL'DAN ŞİKAYETÇİYİM"
İfade verme işleminin ardından adliye çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan şarkıcı, "Bir hukuki sürecin içindeyiz. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum açıkçası. Zamanı gelince zaten konuşacağız. Savcılığa ifade vermeye geldim. Ahmet Kural'dan şikayetçiyim" dedi.

"DARP, CEBİR, PSİKOLOJİK ŞİDDET, HAKARET VE TEHDİT"

Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir, daha önce İstanbul Aile Mahkemesi'nde koruma talebinde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Aile Mahkemesi uygun gördü, fiziki şiddet nedeniyle ilgili kanun gereği başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı verdi. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Bununla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da Sıla Hanım'ın müşteki sıfatıyla ifadesine başvurdu. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturma. Artık bundan sonra top yargıda."

Haberin Devamı

Rezan Epözdemir, mahkemenin Ahmet Kural aleyhine dün itibariyle 3 aylık bir koruma kararı verdiğini ve bu kararın, "evden ve iş yerinden uzaklaştırma ile kitle iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme" yönünde olduğunu da sözlerine ekledi. Mahkeme, Ahmet Kural’ın silahı varsa silahını da güvenlik güçlerine teslim etmesini karara bağladı. Davalı Ahmet Kural’ın alkol ve uyuşturucu bağımlılığı varsa bir hastaneye gidip tedavi görmesini de karara bağlayan mahkeme, Kural’ın mahkeme kararına aykırı davrandığı taktirde 3 günden 10 güne kadar “zorlama hapsine” tabi tutulmasına hükmetti.

"YERLERDE SÜRÜKLENDİM, KAFAMA KÜL TABLASIYLA VURDU"

Haber Global’indan Selahattin Günday'ın haberine göre; olay, 29 Ekim'de saat 04.00 sularında Ahmet Kural’ın evinde gerçekleşiyor. Ünlü oyuncunun alkollü olduğu belirtiliyor. Sıla’nın, verdiği ifadede"Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım" şeklinde konuşuyor.

"ŞİDDET 45 DAKİKA SÜRDÜ"

Yaklaşık 45 dakika sürdüğünü ileri sürdüğü saldırı sonrası evden çıkmaya çalışırken Ahmet Kural’ın kendisini yakaladığını ve tekrar bir boğuşma olduğunu belirten 38 yaşındaki şarkıcı, bu sırada üstünün parçalandığını, zorlukla kapıyı açıp kaçtığını ifade ediyor. Sıla panik içinde şoförüne ulaştığını ve şoförü tarafından kurtarıldığına söylüyor.

Haberin Devamı

Olaydan hemen sonra eve gittiğini, evindeki hizmetçisinin de kendisini görünce şoka girdiğini belirten Sıla, onları da tanık gösteriyor. Karakola gidip darp raporu alınıyor. Vücudundaki morluklar tespit ediliyor, daha sonra savcılığa başvuruluyor.

SILA'DAN AÇIKLAMA: BAZILARI SEVİLMEYİ HİÇ ÖĞRENEMEMİŞ OLABİLİR

Sıla Gençoğlu, twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı. Güzel şarkıcı, "Hayatımdaki insanın fiziki şiddetine maruz kaldım. Bu, fiziki hasarı bir yana insanın kadın tarafını darmadağın eden bir olaymış. Çok kolay değil sokağa çıkıp 'Ben şiddete uğradım' diye bağırmak. Başıma gelen olay üzerine susmama kararı aldım. Hiç bir ceza, yaptırım benim yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek, bunu çok iyi biliyorum. Bana uygulanan korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı tercih ediyorum. Bazıları hiç sevilmeyi öğrenememiş ama bence aşkın bununla hiç bir ilgisi yok" ifadelerini kullandı.

Sıladan son dakika Ahmet Kural açıklaması: Bana uygulanan korkunç şiddet...

Haberin Devamı