Cadde 'Simge günde iki bikini değiştirirken...'

'Simge günde iki bikini değiştirirken...'

28.09.2012 - 12:10 | Son Güncellenme:

Simge Fıstıkoğlu ile yaşadığı tartışmayı ve programı neden terk ettiğini anlatan Ümit Özat, sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade ederken, ünlü sunucuyu da ağır sözler sarf etti.

Simge günde iki bikini değiştirirken...

Fenebahçe'nin eski kaptanı, teknik direktör Ümit Özat, geçtiğimiz akşam Habertürk'te katıldığı canlı yayında Simge Fıstıkoğlu ile yaşadığı polemiği ve ekranı terketmesinin nedenlerini anlattı; hakkındaki eleştirilere canlı yayında yanıt verdi.

Haberin Devamı

BU SEFER CNN TÜRK EKRANLARINDAYDI

CNN Türk 'te Mesut Yar'ın sunduğu "Burada Laf Çok" programına konuk olan Ümit Özat, Simge Fıstıkoğlu hakkında ağır ithamlarda bulunurken, güzel sunucunun taklidini yapmaktan da geri kalmadı.

HA HA HA BEN DE ERKEKLER KADAR FUTBOLDAN ANLARIM

Özat, Simge Fıstıkoğlu'nu kast ederek "Bunu konuşan bayan Haziran-Temmuz ayında günde 2 bikini değişerek tatil yaparken, bu çocuklar 40 derece altında günde 4 saat, bazen 6 saat antrenman yapıyorlar" dedi. Kendisinin tenisten, voleybol ve basketboldan da çok iyi anladığını ama bir tenisçinin yanında asla konuşmadığını da vurgulayan Özat, ardından Fıstıkoğlu'nun gülüşünü taklit ederek "Herkes haddini bilecek. 'Ha ha ha ben de erkekler kadar futboldan anlarım ukalalığını kabul edemiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

KİMSE SABA TÜMER GİBİ ...

Özat, konuyla ilgili sözlerini, "kahkaha atmaya da özenmesin, kimse Saba Tümer gibi güzel gülemez" diye tamamladı...