Cadde Söylemedikleri laf kalmadı

Söylemedikleri laf kalmadı

23.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Seren Serengil ile Serkan Kaya’nın, geçtiğimiz aylarda katıldıkları bir düğündeki tartışmaları yeniden alevlendi. İkili, sosyal medyadan birbirlerine söylemedik laf bırakmadı

Söylemedikleri laf kalmadı

Seren Serengil ile Serkan Kaya’nın, geçtiğimiz aylarda katıldıkları bir düğünde yaşadığı gerginlik, yeniden alevlendi. Instagram hesabından video paylaşan Kaya, “Maskemi çıkarmadan 1-2 parça playback yaptım. Peşime Arto mudur, zırto mudur o arkadaş çıktı. Her zamanki gibi şebekliğini yaptı. Seren onu masada fişekledi. O gerizekalı da onun sözüne aldanarak bana, ‘B.. gibi sahne yapmışsın’ dedi. Ben de onun üzerine o anları çeken Seren’in yanına gidip, kolunu tutup, ‘Nedir bu kininin sebebi?’ diye sordum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Serengil ise, “Sahneye çıktı ama kimsenin haberi yok. Kimse eğlenmedi ve alkışlamadı. Sonrasında Arto çıkıp, herkesi ayağa kaldırınca dönüp, ‘Serkan’cım gördün mü sahnesi olmak böyle bir şey’ dedi. Bunda bir şey var mı? O anda canlı yayın yapıyordum. Bu başka masadan gelip, koluma yapışıp, sıkmaya başladı. Ben şoke oldum. Dönüp baktığımda ‘O video’yu kapatacaksın’ dedi. Ben de, ‘Sen kimsin diye?’ kızdım. Hem kolumu sıktı hem de küfretti. Gidip şikayetçi olmamıştım, şimdi olacağım” dedi.

Arto, ikilinin atışmasından sonra sosyal medyadan, “Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye” sözlerini paylaştı.