Cadde Survivor Berna Keklikler kimdir, boyu ve yaşı kaç? Survivor Berna ne iş yapıyor mesleği ne?

Survivor Berna Keklikler kimdir, boyu ve yaşı kaç? Survivor Berna ne iş yapıyor mesleği ne?

17.01.2022 - 20:46 | Son Güncellenme:

Survivor'da yarış bu sene All Star yarışmacıları ile kaldığı yerden devam edecek. Göz 6 yarışmasından sonra Survivor'da yarışan Berna Keklikler, All Star'da yarışacak isimler arasında bulunuyor. Peki Survivor Berna kimdir? Berna Keklikler kaç yaşında?

Survivor Berna Keklikler kimdir, boyu ve yaşı kaç Survivor Berna ne iş yapıyor mesleği ne

Survivor All Star, 15 Ocak tarihinde izleyicilerle buluşuyor. Survivor All Star konseptinde Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışacak. Berna Keklikler, Survivor'da Gönüllüler takımının yarışmacıları arasında bulunuyor. Peki Survivor Berna kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

SURVIVOR BERNA KİMDİR?

Survivor Berna Keklikler, 25 Şubat 1989 tarihinde Almanya’da doğdu. Üç kardeştir, bir kız bir de erkek kardeşi vardır. Güzel oyuncu ve model Berrin Keklikler kardeşidir. Anne ve babası Almanya’da yaşamaktadır. Ekran severler tarafından ilk olarak Göz6 isimli yarışma programı ile tanınmıştır. Yarışmayı kazanmış daha sonra Survivor 2017 yarışmasına katılmıştır. Ayrıca Stil Avcıları isimli yarışma programında da yer almıştır.

Ekonomi üzerine eğitim alan güzel isim 2014 yılından bu yana kardeşi ile birlikte yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Ayrıca geçmiş yıllarda Almanya’da katıldığı Miss Turkuaz Germany yarışması 2011 güzeli seçilmiştir.

Çok küçük yaşlardan itibaren yüzme sporu ile ilgilenen Berna Keklikler, yüzme ve spor kariyerini hobi olarak yapmış, Lise mezuniyetinin ardından modelliğe yönelmiştir. Günümüzde ise oyunculuk eğitimi almakta ve oyunculuk ve sunuculuk ile kariyerini sürdürmeye karar vermiştir.