Cadde Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 28 Şubat eleme adayları...

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 28 Şubat eleme adayları...

01.03.2021 - 01:58 | Son Güncellenme:

Survivor dokunulmazlık oyunu tüm hızıyla sürüyor. 28 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Gönüllüler takımının son oyunlardaki üstünlüğü nedeniyle ünlüler uzun süredir ödül oyunlarında ve dokunulmazlık yarışlarında kaybeden taraf oldu. İlk dokunulmazlığı gönüllüler kazanmış ve eleme potasına ise ilk ismi de ünlüler göndermişti. Peki, ikinci dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı Survivor 28 Şubat eleme adayları...

Survivor'da gönüllüler takımı açık arttırma ile sevdikleri yiyecekleri tadabildi. Eğlenceli anlarında ardından ünlüler ve gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesi için parkura çıktı. Yarışmaları zorlayan oyunda kıran kırana rekabet söz konusuydu. Geçen hafta gerçekleşen eleme konseyinde eksilen taraf ünlüler olmuştu. İşte, 28 Şubat Survivor dokunulmazlık oyunu detayları...

Haberin Devamı

28 ŞUBAT SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Uzun süredir yemek kazanamayan ünlüler takımı bir yandan da eksilmemek için mücadele veriyor. 27 Şubat akşamı ekrana gelen dokunulmazlık yarışında kazanan gönüllüler olmuştu. 28 Şubat akşamı gerçekleşen mücadelede ünlüler takımı açık ara yarışı önde götürdü. Güç ve dayanıklılığın ön planda olduğu oyunda ünlülerden Öykü Çelik, gönüllülerden de Öykü Uysal son sayı için parkura çıksa da ünlüler dokunulmazlığı elde edecekleri sayıyı alamadı. 

İsmail Balaban'ın Reşat karşısındaki mücadelesi sonucu dokunulmazlık 10'a 6 skorla ünlüler takımına gitti.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu gerçekleşirken eleme adayları da yarışmanın takipçileri tarafından merak konusu oldu. Geçen hafta ünlülerden Yiğit adaya veda etmişti. 27 Şubat potaya giden isim ise ünlülerden Öykü Çelik oldu. 

Haberin Devamı

İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler ise eleme adayı olarak potaya bir isim gönderdi. Ünlülerden ilk eleme adayı da Aleyna Çalışkan oldu.