Cadde Survivor'da çember daralıyor! Bir isim daha adaya veda etti

Survivor'da çember daralıyor! Bir isim daha adaya veda etti

02.06.2022 - 18:31 | Son Güncellenme:

Tv8'de yayınlanan Survivor All Star, 1 Haziran akşamı 121'inci bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmanın dünkü bölümünde; ünlüler ve gönüllüler, yeni bir 'Ailelere Sorduk' oyununda karşılaştı. En eğlenceli yarışmalardan olan Ailelere Sorduk oyununda; yarışmacılar, ailelerinin verdikleri yanıtları doğru bilmeye çalıştı. Ardından Survivor'a veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'dan kim elendi? İşte detaylar...

Survivorda çember daralıyor Bir isim daha adaya veda etti

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor, 1 Haziran Çarşamba akşamı 121'inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dünkü bölümde; ilk olarak kırmızı ve mavi takım yarışmacıları Ailelere Sorduk oyununda keyifli anlar yaşadı. Ailelerini de gören yarışmacılar, oyunun hemen ardından ünlüler takımından bir ismin adaya veda edeceği ada konseyinde buluştu. İşte Survivor'da yaşananlar ve elenen isim...

Haberin Devamı

SURVİVOR AİLELERE SORDUK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı, Survivor 2022 All Star'da yeni bir Ailelere Sorduk oyununda karşılaştı. Ailelere Sorduk oyununda kazanan arsa sahibi olabilecek. Oyunun en başarılısı Adem'di. Son üçe Adem, Sema ve Ogeday kaldı. Üçlüden ilk elenen Ogeday oldu. Yarışı ve ödülü kazanan ise Adem çıktı.

Survivorda çember daralıyor Bir isim daha adaya veda etti

EVRİM'DEN HİKMET'E: HADSİZ!

Ailenize sorduk oyununda Evrim'in annesinin bir soruya farklı yanıtı vermesi sonrası, Evrim Keklik de, buradan sonra hiçbiriyle aynı evde yaşamayacağını şakayla dile getirdi. Hikmet ise Evrim'e evlenmesi gerektiğini söyledi. Konu ilerleyince Evrim, ''Hadsiz'' diyerek tepki gösterdi ve oyun alanını terk etti. Evrim, ''Ben bıraktım yarışmayı'' diyerek uzaklaştı.

Haberin Devamı

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta ünlüler takımı tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybetti. Bu nedenle eleme adayları; Ayşe, Anıl, Sema ve Batuhan oldu. Yapılan SMS oylaması sonuçlarına göre Anıl, Ayşe, Sema ve Batuhan arasından en az oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'dan bu hafta elenen yarışmacı Sema Aydemir oldu. 

Survivorda çember daralıyor Bir isim daha adaya veda etti

"AĞLAYARAK GİTMEK İSTEMİYORUM"

Survivor'dan elenen Sema veda konuşmasında; "Çok zorlu bir Survivor yaşadım, herkes gibi. İkisinde de bu kadar zorlanmamıştım. Bunu biliyorum ki benim 4-5 ayın sonunda kafam gidiyor. Özlem beni vurmaya başlıyor. Pes etme diye kendime söylemiştim. Burası çok duygusal olan insanların yeri olmadığını biliyorum. Çok mutluyum, burada olmaktan, buraya layık görülmekten çok mutluyum. Buradan giderken de ağlayarak da gitmek istemiyorum. Herkesi özleyeceğim. Beni performans birincisi yapan rakiplerime ve Nagihan'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Aydemir, sözlerine; "Burada hep savaşçı ve sert olmaya öyle görünmeye çalıştım. Çünkü duygusallığı kaldıran bir yer değil. Burada tek başıma kalsam bile aylarca yaşayabilecek bir insanım. Takım arkadaşlarımı sizleri özleyeceğim" diye devam etti.

TAKIMLAR DEĞİŞECEK

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada; "Bu haftadan itibaren haftalık takımlar olacak. Takımlarda ikişer kadın olacak. Takımları belirlemek için perşembe günleri konsey yapacağız. Şu an Sema'nın vedası var elbet. Giderken Survivor'ın matematiğini bozmuş oldu" dedi.

Survivorda çember daralıyor Bir isim daha adaya veda etti

Yazarlar