Cadde Survivor ödül oyununu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? İşte, 25 Şubat Survivor ödülü...

Survivor ödül oyununu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? İşte, 25 Şubat Survivor ödülü...

26.02.2021 - 00:22 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 yarışması perşembe akşamı ödül heyecanı ve Anlat Bakalım oyunu ile sevenleri karşısına çıktı. Ünlüler ve gönüllüler ihtiyaçları olan ödül için kıyasıya mücadele verdi. Ünlüler uzun süredir dokunulmazlık da dahil olmak üzere ödül oyunlarını kazanamıyordu. Sonrasında iki takım Anlat Bakalım oyununda ter döktü. Peki, 25 Şubat Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?

Survivor ödül oyununu ve Anlat Bakalımı kim kazandı İşte, 25 Şubat Survivor ödülü...

Ödül oyunu nefes kesti. 25 Şubat Perşembe günü Survivor 2021 yarışması ödül yarışı ve Anlat Bakalım oyunu ile izleyici karşısındaydı. Ünlüler uzun süredir kazanmaya açken gönüller takımı da yenilmezlik serisini bozma niyetinde değiller. Yanı sıra ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu sırasında gergin anlar yaşadı. Çağrı ise takımı tarafından zor kontrol altına alındı. İşte, Survivor ödül oyunu ve Anlat Bakalım kazananı...

Haberin Devamı

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV8'in dikkat çeken yarışması Survivor 2021 tüm hızıyla sürüyor. Yarışmadaki gerginlik oyunu sekteye uğratsa da uzun zamandır açlık yaşayan iki takım da ödül oyununa kaldığı yerden devam etti. İlk 5 sayıyı alan gönüllüler takımı tadım yapabildi. 25 Şubat ödül mücadelesini kazanan gönüllüler oldu. Poyraz'ın atışı ile kazanılan oyunda ünlüler takımında Çağrı performans sergiledi.

Survivor ödül oyununu ve Anlat Bakalımı kim kazandı İşte, 25 Şubat Survivor ödülü...

25 ŞUBAT SURVİVOR ÖDÜLÜ NE OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı salı akşamı aralarından bir isme veda etti. Yiğit'in adadan ayrılışının akabinde iki takım da ilk ödül oyununa çıktı ve kozlarını paylaştı. Oyunu kazanan taraf her çeşit tavuk yemeğinin olduğu tavuk kovasının sahibi olacak.

Haberin Devamı

Anlat Bakalım mücadelesinin de ödülü belli oldu. Haftanın Anlat Bakalım yarışını kazanan peynirli börek kazanacak.

SURVİVOR ANLAT BAKALIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Rekabetin yüksek olduğu ödül oyununda tadımı da yarışı da gönüllüler aldı. Gergin ve heyecanlı mücadelenin ardından eğlenceli Anlat Bakalım gerçekleşiyor. Haftanın Anlat Bakalım'ını kazanan takım ünlüler oldu ve böreği yemeye hak kazandı.