Cadde Survivor Öykü Uysal kimdir, kaç yaşında, nereli? Öykü Uysal evli mi, eşi kim?

Survivor Öykü Uysal kimdir, kaç yaşında, nereli? Öykü Uysal evli mi, eşi kim?

04.03.2021 - 20:37 | Son Güncellenme:

Survivor Öykü'nün hayatı gündemde. Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yarışan Öykü Uysal kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2021 kadrosunda Gönüllüler takımında mücadele eden isimlerden olan Öykü Uysal, düzgün fiziği ile dikkat çekiyor. Yarışmacı sporun birçok dalı ile yakından ilgilenmesinin yanı sıra spor hocalığı yaptığı biliniyor. Peki Survivor Öykü Uysal kimdir, kaç yaşında? İşte hayatı ve biyografisi...

Survivor Öykü Uysal kimdir, kaç yaşında, nereli Öykü Uysal evli mi, eşi kim

Öykü Uysal kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2021 Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan isimlerden olan Öykü Uysal yarışmaya son dahil olan yedek yarışmacılar arasında yer almaya devam ediyor. Peki Öykü Uysal kimdir?

Haberin Devamı

SURVİVOR ÖYKÜ UYSAL KİMDİR?

Öykü Uysal, 2 Şubat 1990 İzmir doğumludur. Aslen İzmir’li olan güzel yarışmacı Uşak’ta yaşamaktadır. 2015 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde mezun olan başarılı yarışmacı, 7 yıl boyunca lisanslı bir şekilde hentbol oynamıştır. Atletik yapısının yaptığı sporla ilgili olduğunu belirten Öykü Uysal, yarışmalarda hırsına ve kazanma isteğini her daim ortaya koyacağını belirtiyor. Hentbolun yanı sıra ilgilendiği spor dalları arasında fitness da bulunan Öykü Uysal, hayatını sporsuz yaşayamayacağından bahsediyor. Sporun kendisi için çok önemli olduğunu dile getiriyor.

Öykü Uysal hayatını büyük bir kısmını sporla geçiriyor ve spor salonu işletmeciliği yapmaktadır. Evli olan Öykü Uysal’ın 1 tanede çocuğu bulunuyor. Öykü Uysal’ın boyu 1.70 kilosu ise 53’tür.