Cadde Survivor Sergen kimdir, nereli? Sergen Bayar kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Survivor Sergen kimdir, nereli? Sergen Bayar kaç yaşında, ne iş yapıyor?

04.03.2021 - 20:39 | Son Güncellenme:

Sergen Bayar aslen nereli, yaşı kaç? Survivor Sergen, yarışmanın dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor 2021'de Ünlüler takımında yarışan Sergen, yarışmaya yedek yarışmacılar arasından katıldı. Peki Survivor Sergen kimdir, kaç yaşında?

Survivor Sergen kimdir, nereli Sergen Bayar kaç yaşında, ne iş yapıyor

Survivor bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. TV8'de yayınlanan Survivor'da rekabet hızla ilerliyor. Ünlüler ve Gönüller takımının yarışmacıların hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sergen Bayar, Survivor'ın Ünlüler takımında yer alıyor. Peki Survivor Sergen kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

SURVIVOR SERGEN KİMDİR?

Survivor Sergen Bayar, 16 Eylül 1998 Balıkesir doğumludur. Nereli olduğu sorulduğunda Ayvalık olarak belirten başarılı yarışmacı 1.80 boyunda ve 76 kilodur. Meslek olarak antrenörlükle ilgilenen Sergen Bayar, daha öncesinde birçok amatör spor dalıyla uğraşmıştır. Enka Spor Kulübü profesyonel sprinter olan Sergen Bayar bu mesleği bırakmıştır. Tenis ve 8 senedir crossfit sporlarıyla uğraşan Sergen Bayar, düzensiz olarak da kite surf, Street workout, artistik jimnastik sporlarına da ilgi göstermiş ve uğraşmıştır. Sergen Bayar iyi derecede yüzme bilmektedir.