Cadde Survivor'da stratejiler başladı! Survivor eleme adayı kimler oldu?

Survivor'da stratejiler başladı! Survivor eleme adayı kimler oldu?

07.07.2020 - 15:44 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam yine dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın son oyununda bir yarışmacı galip geldi ve bir kişinin ismini söyledi. Böylelikle 3 eleme adayı da belli oldu.

Survivorda stratejiler başladı Survivor eleme adayı kimler oldu

Survivor 128. bölüm dün akşam yayınlandı. Survivor son bölümde yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Kaybetmenin artık telefisi yok ve 6 yarışmacı her şeyini ortaya koymak zorundaydı. Dünkü oyunda yine bir kişi sivrildi ve dokunulmazlık oyununu kazanarak bir eleme adayı seçti.

Haberin Devamı

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün yarışmacılar parkuru hızla geçip bu sefer harfleri sıraya göre dizmeye çalıştı. Bunu en iyi yapan isimler ise Elif ve Sercan oldu. Finalde 5 sayıyı toplayan kişi Sercan oldu ve dokunulmazlık kazandı.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Hatırlanacağı gibi haftanın ilk dokunulmazlık oyunundan Sercan galip gelmiş eski yıldız futbolcu Berkan'ın ismini söylemişti. İkinci dokunulmazlık oyunundan ise Cemal Can galip çıkmış bu sefer Sercan'ın ismini vermişti. Dün ise Sercan stratejik davranarak Yasin'in ismini söyledi. Böylelikle eleme adayları Sercan, Yasin ve Berkan oldu.