Cadde Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün eleme oldu mu, eleme adayları kim seçildi?

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün eleme oldu mu, eleme adayları kim seçildi?

23.06.2020 - 12:46 | Son Güncellenme:

Survivor 2020'de haftanın dokunulmazlık oyunları oynandı ve eleme adayları belirlendi. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Survivor'a bir isim veda edecek. Üç ismin bulunduğu eleme potasında olan biri bugün yarışmaya veda edecek. Peki Survivor eleme adayları kimler?

Survivorda kim elendi Survivorda dün eleme oldu mu, eleme adayları kim seçildi

Haftanın her günü izleyici karşına çıkan Survivor'da büyük gün bugün...Her hafa olduğu gibi bu hafta da iki kez dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımların ettiği mücadelede Cemal Can birinci olarak ilk eleme adayını belirledi. Ardından oynanan oyunca Sercan birinci olarak ikinci eleme adayını belirledi. Son olarak Cemal Can ikinci kez birinci oldu ve üçüncü eleme adayını ise yine o belirlemiş oldu. Peki Survivor eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor 2020'de son yaşananlar...

Haberin Devamı

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM?

Survivor'da bu haftanın ilk eleme adayını Cemal Can belirledi. Cemal Can dokunulmazlık oyununda birinci olarak, ilk eleme adayını belirleme şansını yakaladı. Cemal Can ilk eleme adayı olarak Evrim'i söyledi.

Ardından Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve birinci olan isim Sercan oldu. Sercan da, Cemal Can gibi eleme adayı söyleme şansını yakaladı. Sercan ikinci eleme adayı olarak Nisa'nın adını verdi.

Haftanın son dokunulmazlık oyununda ise yine aynı sistem uygulandı. Birinci olan kişi, üçüncü eleme adayını belirledi. Dün akşam ekrana gelen dokunulmazlık oyununda birinciliği yine Cemal Can aldı ve üçüncü eleme adayını söyledi. Cemal Can, üçüncü eleme adayı olarak Sercan'ı söyledi.