Cadde Tehlikeli işler

Tehlikeli işler

02.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Okan Çabalar’ın, ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ filminde, camdan atlama sahnesinde oynayan dublörü ağır yaralandı. Dublörün kafası yarılırken, bileklerinde kesikler oluştu.

Tehlikeli işler

Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Demet Evgar, Bensu Soral ve Ekin Türkmen’in başrolünü paylaştığı, ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ filminin çekimleri devam ediyor. Projenin, önceki gün Balat’taki sahnelerinde tehlikeli anlar yaşandı. Aksiyon dolu çekimlerde, filmin oyuncu kadrosunda yer alan Okan Çabalar’ın camdan atlama sahnesinde dublör kullanıldı. Dublörün ağır şekilde yaralanması ekip tarafında panik dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Haberin Devamı

Hastaneye kaldırıldı

Hemen ambulans çağırılırken, dublörün kafasının yarıldığı ve bileklerinde kesikler oluştuğu öğrenildi. İlk yardım ekibinin müdahalesinden sonra, oyuncu hastaneye kaldırıldı. Kısa süre ara verilen set, daha sonra kaldığı yerden devam etti. Yerde kan izlerini gören Tatlıtuğ’un, büyük üzüntü yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

Tehlikeli işler

Tehlikeli işler

Çekimlere çevre halkı da ilgi gösterirdi. Tatlıtuğ’un korumalarının yanı sıra set çalışanları da görüntü alınmaması için etten duvar ördü. Oyuncunun, çekimler esnasında dublörünün ise hazırda bekletilmesi dikkatlerden kaçmadı.