Cadde Teşkilat Elçi kim? Elçi'yi oynayan Emre Başer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Teşkilat Elçi kim? Elçi'yi oynayan Emre Başer kimdir, kaç yaşında, nereli?

31.01.2022 - 00:04 | Son Güncellenme:

Teşkilat dizisi ile izleyici karşısına çıkan Emre Başer, dizide Elçi adındaki bir mahkuma hayat veriyor. Oyuncu, Sivas'ta doğdu ve eğitimini de Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Başer, İstanbul Devlet Tiyatrosu kadrosunda yer alıyor. İşte, Emre Başer hayatı, biyografisi...

Teşkilat Elçi kim Elçiyi oynayan Emre Başer kimdir, kaç yaşında, nereli

Emre Başer, Taşkilat dizisinde Elçi rolü ile yerini alıyor. Oyuncu, Sivas Devlet Tiyatrosu'na atandı ve ardından İzmir'e geçmiştir. 2018 yılından bu yana ise İstanbul Devlet Tiyatrosu kadrosunda görev alıyor.

Haberin Devamı

EMRE BAŞER KİMDİR?

Başer, 3 Mayıs 197 tarihinde Gürün, Sivas'ta dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 2001 yılında mezun oldu.

2002 yılında Sivas Devlet Tiyatrosu'na atanan Emre Başer, 2007-2011 yılları arasında Sivas Devlet Tiyatro Müdürü ve Sanat Yönetmeni oldu. 2011 yılında İzmir Devlet Tiyatrosu kadrosuna atandı, 2018 yılından itibaren İstanbul Devlet Tiyatrosu kadrosunda yer alıyor. Oyunculuk, reji asistanlığı, yönetmen yardımcılığı, yönetmenlik görevlerinde bulunan isim, 2021 yılı itibarıyla Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcısı oldu.

 

Yazarlar