Cadde Tiyatronun duayenleri ödüllerini aldı

Tiyatronun duayenleri ödüllerini aldı

29.03.2017 - 10:08 | Son Güncellenme:

Tiyatronun Duayenleri Ödül Töreni, önceki akşam yapılan törenle sahiplerini buldu. Geceye katılanlar arasında Yasemin Yalçın, Asuman Dabak, Saba Tümer ve Cenk Eren gibi ünlü isimler vardı.

Tiyatronun duayenleri ödüllerini aldı

Tören öncesi soruları yanıtlayan Saba Tümer, "Destek amaçlı buradayım. Tiyatronun duayenlerine ödüller verilecek. Onları izlemek için buradayım. İyi bir tiyatro izleyicisiyimdir. Bana 'Tiyatro yapar mısın?' derseniz, benim için çok zor bir iş. O kadar duayen varken, benim tiyatro yapmam olmaz" dedi.

Haberin Devamı

Gecenin mimarlarından Asuman Dabak, "Bu gece tiyatroya emeği geçen duayenlere emek ödülü verilecek. Tabii çok duayenimiz var ama bu gecede bir kısmını misafir edebiliyoruz. Bunu gelenek haline getirerek, her yıl tiyatroya gönül vermiş duayenlerimize ödüllerini vereceğiz" şeklinde konuştu.

Gazetecilerin, "Siz de duayenlerdensiniz. Siz neler yapıyorsunuz? Sizin tiyatroda kaçıncı yılınız?" sorusuna, "Tiyatroda 35'inci yılım. Sürekli tiyatro okulu açıyorum. Daha çok öğrenci yetiştirmeyi, genç yetiştirmeyi, gerçek sanatçılar ve oyuncular yetiştirmeyi hedefliyorum" ifadelerini kullandı.