Cadde Transparanlar ‘nefes’ kesti!

Transparanlar ‘nefes’ kesti!

12.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karaköy Antrepo 3’teki defilelerde Selma State ve Özlem Ahıakın’ın koleksiyonları büyük beğeni topladı. Ece Gürsel’in transparan gömleği ve derin yırtmaçlı eteği göz kamaştırdı.

Transparanlar ‘nefes’ kesti

10-14 Mart tarihleri arasında Karaköy Antrepo 3’te gerçekleşen İstanbul Fashion Week, moda tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. Modanın kalbinin attığı etkinliğin ikinci günü Selma State ve Özlem Ahıakın’ın koleksiyonlarını sunduğu defilelerle devam etti. İlk olarak Selma State’nin 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu görüncüye çıktı. ‘Yaşam umut, umut yaşamdır’ konseptini simgeleyen defilede modeller, giymesi cesaret isteyen göğüs dekolteleri ve transparanlarla dikkati çekti.
Ece Gürsel’in de podyumda yürüdüğü koleksiyonda yosun yeşili, haki, gece mavisi, yanık kahve, siyah ve kırmızı renkler ön plana çıktı. Ece Gürsel’in göğüslerini açıkta bırakan transparan gömleği ve derin yırtmaçlı eteği nefes kesti.

70’li yıllara geri dönüş
Ardından Özlem Ahıakın, 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıttığı defilesinde modaseverleri 70’li yıllara götürdü. 70’li yıllara gönderme yaparak, kumaşlarında ipek, kaşe ve süet dokulara yer veren modacının, doğal taşları ve nostaljik saç bantlarını aksesuar olarak kullanması dikkat çekti. 30 parçadan oluşan koleksiyonda kadınsı ve seksi hatlar öne çıktı.