Cadde Ünlü çiftin ikinci çocukları dünyaya geldi

Ünlü çiftin ikinci çocukları dünyaya geldi

08.06.2021 - 22:15 | Son Güncellenme:

Mutlu evliikleri devam eden oyuncu Tolgahan Sayışman ile sunucu eşi Almeda Abazi, ikinci kez anne-baba olmanın mutluğunu yaşıyor. Efehan adında bir oğulları olan ünlü çift, bugün minik kızlarını kucaklarına aldı.

Ünlü çiftin ikinci çocukları dünyaya geldi

2017'de Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019 yılında ise oğulları Efehan'ı kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci çocukları da bugün dünyaya geldi.

Haberin Devamı

Abazi, akşam saatlerinde Anadolu Yakası'ndaki özel bir hastanede kız bebek dünyaya getirdi. Anne ve kızın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Çift, kızlarına Alina ismini verdi.

"ARAMIZA HOŞ GELDİN PRENSESİM"
Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Seninle birlikte; sonsuz ve koşulsuz bir sevgi büyüdü içimde. Darısı isteyen herkese inşallah. Aramıza hoş geldin prensesim Alina. Sefalar getirdin hepimize" ifadelerini kullandı.

Abazi, kızı doğmadan önce Instagram hesabından yaptığı soru-cevap etkinliğinde, Alina için gelen “İkizler burcu olacak” yorumlarına, “Sanırım. Hayırlısı ne yapalım. İkizler zordur bilen bilir” karşılığını vermişti.