Cadde Vahşi cazibe

Vahşi cazibe

28.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milano’da Cavalli ikonlaşmış renkli kumaşlarıyla hafızalara kazınırken, Versace hayvan motifli süslü defilesiyle kadınların vahşi cazibesini ön plana çıkardı

Vahşi cazibe

Moda dünyasına yön veren duayen isimleri ağırlayan Milano Moda Haftası bütün görkemiyle sürüyor. Emperio Armani, Etro, Iceberg, Tod’s, Versace, Bottega Veneta, Roberto Cavalli ve Jil Sander gibi isimlerin kreasyonlarını sunduğu defileler en az tasarımcılar kadar ünlü isimleri de ağırlamaya devam ediyor. Cuma akşamı gerçekleşen Versace defilesine de Gigi Hadid damga vurdu.

Haberin Devamı

Dundas’ın ilk şovu

Norveçli moda tasarımcısı Peter Dundas’ın İtalyan Roberto Cavalli markasının kreatif yönetmeni olmasının ardından ilk koleksiyonu tanıtılan defilede, ikonik Cavalli kumaşları podyumun yıldızı oldu. Önü kısa arkası uzun elbiselerin bu yıl da raflarda yerini alacağı müjdesini veren Cavalli, koleksiyonunda asimetrik kesim elbise ve üstlere de yer ayırdı.

Floral ve çizgili desenlerin, hayvan motiflerinin Cavalli’nin hemen hemen her kreasyonunda kullandığı leopar geçişlerin, uçuş uçuş eteklerin, kocaman kemerlerin, tül ve transparan detayların yer aldığı koleksiyonda oversize yelekler de coşkulu ve dinamik bir tarz yakaladı. İlk kreasyonunu tanıttıktan sonra alkışlar eşliğinde sahneye gelen Peter Dundas, Cavalli’nin yeni sezonda da iddiasını sürdüreceğini kanıtladı.