Cadde Yana Soloman O Ses Türkiye'de final yolunda!

Yana Soloman O Ses Türkiye'de final yolunda!

27.01.2015 - 09:57 | Son Güncellenme:

Ekranların en çok izlenen müzik yarışması O Ses Türkiye'de finale giden yolda son birebir performanslar sergilendi. Geceye damga vuran isim ise Yana Soloman oldu. Ayda Eravcı ile sahneye çıkan Yana Soloman Gökhan'ın kararı ile yarışmaya devam etti. Peki son bölümde neler oldu ?

Yana Soloman O Ses Türkiyede final yolunda

O Ses Türkyi'de jüriler; Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Türkiye’de ilk defa tek koltukta ve tek butonu yöneten iki jüri üyesi esprisiyle Mazhar Alanson ve Özkan Uğur, yine karar vermekte zorlanırken, jürilerin aralarındaki diyaloglar izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı..

Haberin Devamı

Yana Soloman O Ses Türkiye sahnesinde kendi ülkesine ait olan 'Verbovaya Doshchechka' isimli şarkıyı seslendirince jüri mest oldu. Gökhan, Hadise ve Ebru Gündeş'i döndürmeyi başaran Yana Soloman. O Ses Türkiye'de yoluna Gökhan Özoğuz ile devam etti...

O Ses Türkiye’ de bu hafta; yine birbirinden iddialı sesler yarıştı. Konser tadında gerçekleşen düellolar, jüri üyelerini karar vermekte zorlarken, hangi yarışmacının O Ses Türkiye’ye devam edeceği ise büyük merak konusu oldu.

Birebir düelloların son gününde yarışan Ayda Eravcı ve Yana Soloman kıyasıya bir mücadele sergilediler. Gökhan'ın takımında yer alan yarışmacılardan kazanan Yana Soloman oldu. İşte o performans..

O SES TÜRKİYE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı