Cadde Yardım için sahadalar

Yardım için sahadalar

15.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘İçerde’ ekibi, Tekirdağ’da yapılacak Spor ve Rehabilitasyon Merkezi için Ağrı Kız Futbol Takımı’yla dostluk maçında kıyasıya mücadele etti

Yardım için sahadalar

‘İçerde’ dizisinin oyuncularıyla Ağrı’dan gelen Ağrı Kız Futbol Takımı Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri’ndeki dostluk maçında karşılaştı. Tekirdağ’da yapılacak Spor ve Rehabilitasyon Merkezi için gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi için, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Yıldıray Şahinler, Gözde Kansu, Duygu Sarışın, Mehmet Yılmaz Ak, Deniz Gürzümar, Şenay Gürler ve Seyithan Özdemir sahaya çıkarak hünerlerini sergiledi. Karşılaşmadan elde edilen gelirin tamamı Tekirdağ Mika-Der İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’nin inşası için derneğe bağışlandı.

Haberin Devamı

Yardım için sahadalar

MİKADER Başkan Yardımcısı Arzu Sabancı, “Rehabilitasyon merkezi daha evvel de açtığımız bir merkezdi. Bu İçerde-MİKADER adı altında geçecek ve uzun yıllar yaşayacak bir bina olacak” dedi. Çağatay Ulusoy ise “Böyle güzel bir amaca hizmet etmek çok onur verici. Hem eğleneceğiz, hem de destek olacağız” diye konuştu. Aras Bulut İynemli ise “Umut hepimiz için önemli bir kavram. Biz de minik kalplere, hayallerine ortak olmaya geldik” dedi.