Cadde YARI FiYATINA

YARI FiYATINA

24.07.2013 - 19:53 | Son Güncellenme:

Sunset koleksiyonunda yüzde 50 indirim fırsatı başladı. Mayo, bikini, mayokini seçenekleri sunan marka, akıllı kalıplarıyla da vücut kusurlarını gizliyor. Çiçek baskıları ve geometrik çizgiler trendleri takip edenlere hitap ediyor.

YARI FiYATINA

FIRSAT GÜNLERİ
Elle, yüzde 50 indirimin yanı sıra, ikinci ürüne yüzde 25’lik indirim uyguluyor. Dolgu topuk ya da yüksek mantar topuklu ayakkabılar, babetler yaz enerjisini yansıtan güneş sarısı renkleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

DENiM ŞORTLAR
Puantiyeli denim şortlar, mini ve maxi denim elbiseler gündüz plajdan gece partiye geçişte kolaylık sağlıyor. Oxxo, farklı kesim ve yıkamalarda denim pantolon ve elbiselere yer veriyor. Omuzları açıkta bırakan zımbalı denim gömleklerle kloş ve dar kesim elbiseler mini ve maxi seçenekleriyle sunuluyor.

FARKLI STİLLER
Karen Walker değişik formlardaki modelleriyle dikkat çekiyor. Kahve tonları, pastel renkler, beyaz ve siyah bu seneye damgasını vuruyor.

GÜNEŞ SONRASI AYDINLIK BAKIM
Burt’s Bees arı sütü içeren ve cilde aydınlık veren vücut losyonu içeriğindeki ışık yansıtıcı doğal mineraller sayesinde cildinizin doğal parlaklığını artırmayı destekliyor. Yetkili eczaneler ve Sephora mağazalarında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜZDE 70’E VARAN İNDİRİM
Divarese’de yeni sezon ürünler şimdi yüzde 70’e varan indirimle sunuluyor. Renk
renk, desen desen babetler, gladyatör sandaletler ve T bantlı modellerde seçenek çok.

GÖZLERE KALKAN
Göz çevremizdeki deri yüzümüze oranla yedi kat daha ince. Bu nedenle özel bakım gerekiyor. Göz çevresinde oluşan ince çizgilerin yanı sıra lekelere ve gözaltındaki halkalara karşı etkili olan Essential-C Eye Cream SPF 15 C Vitaminli Koruyucu Göz Kremi SPF 15, tüm cilt tipleri için göz çevresini UVA/UVB ışınlarının zararlı etkilerinden korumaya yardımcı oluyor.