Cadde Yavuz Seçkin, Yıldızlar Da Kayar filmine konserli final

Yavuz Seçkin, Yıldızlar Da Kayar filmine konserli final

19.06.2016 - 11:03 | Son Güncellenme:

Yavuz Seçkin, Yıldızlar Da Kayar Das Borak’ filminin final sahnesini, Tan Taşçı’nın Avcılar’daki konseri sırasında çekti.

Yavuz Seçkin, Yıldızlar Da Kayar filmine konserli final

Komedi oyuncusu Yavuz Seçkin, Ali Erkazan, Serenay Aktaş ile birlikte başrolünü oynadığı çok sayıda ünlü ismin de yer aldığı Yıldızlar Da Kayar Das Borak’ filminin final sahnesini, pop müziğin sevilen ismi Tan Taşçı’nın Avcılar’daki konseri sırasında çekti.

Haberin Devamı

Avcılar Belediyesi’nin Ramazan konserleri kapsamında sahneye çıkan Tan Taşçı, kısa süre sonra izleyicilerin şaşkın bakışları arasında Yavuz Seçkin’i sahneye davet etti. Alkışlar arasında gelen Seçkin, Tan Taşçı için "Hakikaten Adamın dibi" dedikten sonra "Bu akşam sahnesini bana açtı. ‘Yıldızlar Da Kayar Das Borak’ filminin finalini burada çekiyoruz. Hatırım için Das Borak sahneye çıktığında biraz daha coşkulu olun" diye konuştu.

Kuliste peruk takan ve kostümlerini giyen Yavuz Seçkin, senaryosunu yazdığı film ile ilgili DHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Seçkin, eğlenceli, keyifli güzel bir film çektiklerini, izleyenlerin keyif alacakları, mutlu, motive olacağı bir film yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Yıldızlar Da Kayar; tam bir yıldızlar geçidi. Her gün setimizde bir yıldızımız vardı. Bugün Tan Taşçı sahnesini bize açtı. Finali burada yapıyoruz. Sinema filmi 23 Eylül’de vizyona girecek. Das Borak, uzun süreden bu yana çalıştığım bir pop star karakteri. 10 yıl öncesinde bırakmıştım onu. Hayata tekrar geri geliyor. Oluşumunu tamamladı şimdi sinema karakteri olarak izleyenlerin karşısına çıkartacağız. Evet kolumdaki arma, Almanya’daki Kreuzberg kentinin kaplanını simgeliyor. Berlin doğumlu Borak yoksulluk, fakirlik içinde yetişti. Asıl adı Borak değil; Saim ama Kreuzberg’te Das Borak oluyor. Artikel’i oluyor. Das Borak denilmesini çok sevmiyor. Bu film sadece bir popstar öyküsü değil. Gerisinde çok güzel komediler, çok güzel şakalar var. Ali Erkazan, Altan Erkekli, Altan Gördüm, Serenay Aktaş, Larissa-Burak Gacemer, Ümit Karan, Bülent Sertaş, Mesut Yar, Saba Tümer, Tan Taşçı, Murat Evgin, daha birçok yıldız bu filmde oynuyor."

Konserin sonlarında sahneye gelen Yavuz Seçkin, şarkı söyleyerek dans ederken, Serenay Aktaş da izleyicilerin arasında yer alarak pop starın hayranı genç kızı canlandırdı. Final çekimlerinin ardından Yavuz Seçkin, izleyicilere teşekkür etti, filmin galasını Avcılar’da yapacağını, belediye ile işbirliği yaparak gelip burada bir oyun sergileyeceğinin sözünü verdi.