Cadde Yeliz Yeşilmen hastanelik oldu

Yeliz Yeşilmen hastanelik oldu

24.02.2016 - 09:28 | Son Güncellenme:

Yoğun iş temposuna dayanamayan ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, hastanelik oldu. Peki Yeliz Yeşilmen'in son sağlık durumu nedir? Yeliz Yeşilmen kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Yeliz Yeşilmen hastanelik oldu

Serum takılı kolunun fotoğrafını Instagram hesabından takipçileri ile paylaşan Yeliz Yeşilmen, yoğun iş temposu ve uykusuzluk nedeniyle rahatsızlandığını duyurdu. İki gün önce de rahatsızlanarak hastaneye başvurduğunu söyleyen güzel oyuncuya, düşmeyen ateşi nedeniyle bir kez daha serum takıldı. Doktorların, Yeşilmen'e evinde istirahat etmesini söyledikleri öğrenildi.

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?

Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Mankenlik ve foto modellik yaparken, komedyen Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programı sayesinde T.V. dünyasına adım attı.

2000 tarihli T.V. dizisi Çarli İş Başında, oyuncunun rol aldığı ilk dizi oldu. 2001 yılında izleyicilerle buluşan ve de başrollerini Mehmet Ali Erbil ile paylaştığı Aşkım Aşkım adlı dizi sayesinde popülaritesini arttırdı.

Dizi oyunculuğunun yanı sıra sinemaya da adım atan Yeşilmen, Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de (2007) ve Dansöz (2001) adlı iki sinema filminde rol aldı ve Amerika orjinli The Simple Life adlı reality sovunun Türkiye’yolan Her Şey Yolunda adlı tv programında Tuğba Özay ile beraber rol aldı.

2004 yılında, Tat Beni adlı ilk stüdyo albümünü piyasaya süren Yeşilmen, 2006 yılında Elemtere Fiş ve 2009 yılında Fıstık Çıkı Çıkı adlı albümlerle müzik dünyasındaki çalışmalarına devam etti. Güzel oyuncu, halen müzik çalışmalarına devam etmekte.