Cadde ‘Yeni jenerasyonun Erol Taş’ı benim’

‘Yeni jenerasyonun Erol Taş’ı benim’

10.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Kadın’ dizisinde Şirin rolünü oynayan Seray Kaya, “Erol Taş ile kıyaslanıyorum ve bu benim aslında çok hoşuma gidiyor. Yeni jenerasyonun Erol Taş’ı benim” dedi.

‘Yeni jenerasyonun Erol Taş’ı benim’

FOX’ta ekrana gelen ‘Kadın’ dizisinin başrol oyuncularından Seray Kaya, Women’s Style Türkiye dergisinin nisan sayısına kapak oldu. Projenin kötü karakteri Şirin rolüyle ekrana gelen oyuncu, yeni neslin Erol Taş’ı olarak anıldığını söyledi. Kaya, “Seni öldürmek, boğmak istiyoruz diyenler oluyor. Hemen ardından da ‘Ama çok tatlısın’ diyorlar. Şirin ile ilgili henüz iyi bir şey duymadım. Erol Taş ile kıyaslanmak çok hoşuma gidiyor. Yeni jenerasyonun Erol Taş’ı benim” dedi.

Haberin Devamı

‘Erkek akıllı olmalı’

Bir süredir Anadolu Efes Basketbol Takımı’nda forma giyen Birkan Batuk’la birlikte olan oyuncu, kendisini etkileyecek erkeğin akıllı, zeki ve duruşu olması gerektiğini belirtti. Kaya, “Bundan sonrası zaten gelip, geçici şeyler” açıklamasını yaptı. Stil konusunda Serenay Sarıkaya’yı takip ettiğini söyleyen Kaya, “Sade olmayı tercih ederim. Makyajımdaysa kırmızı rujum mutlaka olur. Serenay Sarıkaya, galalarda çok güzel giyiniyor. Her zaman ne giymiş diye bakıyorum” şeklinde konuştu.