Cadde YENi YIL GELiYOR, MUTLU OLACAKSIN!

YENi YIL GELiYOR, MUTLU OLACAKSIN!

26.12.2014 - 19:45 | Son Güncellenme:

Starbucks’tayım... Arka masamda iki genç kız var. Biri çok üzgün...

YENi YIL GELiYOR,  MUTLU OLACAKSIN

Starbucks’tayım... Arka masamda iki genç kız var. Biri çok üzgün... “Şu yılbaşı bir geçse... Bütün süslemeler üstüme üstüme geliyor sanki. Emre’nin yeni yıla o kızı öperek girecek olması canımı acıtıyor” diyor arkadaşına. “Keşke üç ay evvel ayrılsaydık, şimdiye alışmış olurdum” diye de devam ediyor.
“Ay ne fark eder, iğrenç geçer yeni yıl geceleri zaten” diyor arkadaşı. Devamını dinlemedim, biliyorum çünkü.

Neşe dayatması...
O kız; sevgilisinden ayrıldığı, yeni yıla partnersiz gireceği için üzülmüyor aslında. Yılbaşı ağaçları süslenmeye başladığı andan itibaren neşe dayatması başlıyor bir nevi bütün dünyada. İşte o vakit herhangi bir nedenle sıkıntısı olan insanın içine daha bir oturuveriyor o acı. İnsan her yer ışıldarken yalnızlığını, mutsuzluğunu daha derin hissediyor.
“Yeni yıl coşkusu iyi bir şey değil!” demeye çalışmıyorum. Ortalık parıl parıl parıldasa da, kan gövdeyi götürse de bir evde düğün, bir evde cenaze; bir gönülde aşk diğerinde keder var. Ateş düştüğü yeri yakıyor; ışık yandığı yeri aydınlatıyor. Ama ne mutluluk, ne de keder hep aynı yere düşüyor. Dönüşüm var, kimine daha az kimine daha çok ama hepsinden herkes nasibini alıyor.
Bu yazıyı okuyan sen! Herhangi bir nedenle yeni yıl dönemini keyifsiz karşıladığın en az 1-2 sene olmuştur değil mi?
“Evet” dersen bizimlesin...
“Hayır. Ben Allah’ın en şanslı kuluyum” diyorsan; bekle sıra sana da gelecek!
Benim yeni yılda uygulamaya koyacağım kararlarım yok, niyetlerim var. Bunun dışında çizildiğine inandığım kadere oyuncu olarak uygulamalarda katkıda bulunacağım. Herkese mutlu seneler diliyorum.

Haberin Devamı

EV SAHiPLERi ÇOK MU YORULUYOR?

Hep şık ve tarz olan kadınlar; kendi davetlerinde aynı performansı gösteremiyor. Nedeni koşuşturmaktan kendine sıra gelmemesi mi, yoksa çok özenince işlerin tersine dönmesi mi, bilmiyorum. Geçen hafta da stil konusunda çok iddialı iki ismi, kendi davetlerinde zayıf buldum...

Hande Can Yüce:

Son iki yılın en çok konuşulan ismi Hande Can Yüce, birçok ünlü ismin imaj ve stil danışmanlığını yapıyor. Bugün Bergüzar Korel’in katıldığı tüm davetlerin ‘en şık kadını’ seçilmesinin arkasındaki isim. Ne var ki, geçen hafta ev sahipliğini yaptığı yılbaşı davetindeki ucu açık tayt çizmelerini çok zorlama; üzerindeki elbiseyi de fazla sıradan buldum. Kim bilir, belki de çıtamızı çok yükselttiği içindir.

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy:
Bir sürü erkeğin beraber olmayı hayal bile edemediği Türkiye’nin en güzel kadınlarından Burcu Esmersoy, aralık ayında evlenme hazırlığı yaptığı sevgilisinden ayrıldı. Esmersoy yeni yılı sürpriz biçimde yalnız karşılayacak. Kimbilir belki de sürpriz bir barışma yaşanır.

Sibel Karakaşlı
Hem fiziksel, hem tarz olarak hep basamak çıkan bir modacı Sibel Karakaşlı. Onu hep şık görmeye alışığız. Geçen hafta eşi Ferruh Karakaşlı’nın düzenlediği davette giydiği elbisenin model ve rengine bir şey diyemem ama düğmelerin gelişigüzelliğine, etek bölgesinin buruşukluğuna ve beldeki potluğa anlam veremedim. Çekim hatası mı, hazırlık yorgunluğu mu, bilemedim...

2015’i KARŞILARKEN BiR AYRILIK iKi AŞK

Cem Yılmaz-Ayşe Hatun Önal:

Herkes “Cem Yılmaz yeni yılı Avustralyalı yengeyle mi, yoksa oğlunun annesiyle mi karşılayacak?” diye meraktayken, sanatçı yine herkesi şaşırttı. O gece magazin dünyası bu ikiliyi kovalayacak gibi görünüyor.

Meryem Uzerli-Ozan Güven:

Birkaç gün inanmadım ben bu ilişkiye. Kocam “Sen ‘Muhteşem Yüzyıl’ın etkisinden çıkamadın. Meryem’i ‘Hürrem’ sanıyorsun ama o, ‘ağır abi’ seven bir kadına benzemiyor, padişah peşinde değil” dedi. Bir de erkekler bu tür şeylerden anlamaz sanıyoruz! Cem Yılmaz’la Ozan Güven’in araları çok iyi. Belki de 2015’i beraber karşılarlar, kim bilir...

Haberin Devamı

YILBAŞI HEDiYE ÖNERiLERi

Şükran Güzeliş:
Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Güzeliş, “Kadına verilecek en güzel hediye; pırlantadır. Çünkü kadınla pırlanta arasında tutkulu bir ilişki vardır. Pırlanta bir kadın için sadece bir aksesuvar ya da süs eşyası değildir” diyor. Geçtiğimiz günlerde pırlanta markası Forevermark’ın Türkiye’deki lisans ortağı olan Zen Pırlanta, yıllardır tasarımlarıyla birçok kadının rüyalarını süslüyor. Şükran Güzeliş önerisinde haklı! Pırlanta güzel hediyedir!

Sedef Çalarkan:
Osmanlı motiflerini kıyafet tasarımlarında kullanan Sedef Çalarkan, Instagram’dan erkeklere sesleniyor: “Kız arkadaşınıza hediye alın, size aşık olsun. İki gönül bir olunca samanlık seyran olmaz.” Çalarkan’ın kaşıkçı elmaslı çanta serisi yakında piyasada. Bütçesi Chanel çantaya yetmeyen erkekler, kaşıkçı elmaslı çantalarla olayı tatlıya bağlayabilir belki!

Demet Kutluay:
Türkiye eski güzellik kraliçesi Demet Kutluay, yeni yılda ev davetlerine giderken hediye olarak güzel kokulu şık mumlar götürmenin herkesi mutlu edeceğini söylüyor. Burada önemli bir hatırlatma yapmayı da ihmal etmiyor Kutluay: “Ev sahibi hediye getirilen mumu açıp yakmayı unutmamalı.” Mumu kime hediye edeceğiniz de önemli tabii. Demet Kutluay dedi diye sevgilinize mum almaya kalkmayın, mumu değil sizi yakar valla!