Cadde ‘YER ÇEKİMİNE İNAT, DAİMA YÜKSELECEĞİM’

‘YER ÇEKİMİNE İNAT, DAİMA YÜKSELECEĞİM’

30.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

‘Ayarsızım’ isimli teklisini geçtiğimiz günlerde hayranlarıyla buluşturan Aslı Hünel, “Yer çekimine inat, daima yükselişte olacağım” dedi

‘YER ÇEKİMİNE İNAT,  DAİMA YÜKSELECEĞİM’

Aslı Hünel, yaklaşık 1.5 yıl aradan sonra hayranlarına ‘Ayarsızım’ isimli single’ıyla yeniden “Merhaba” dedi. Aldığı olumlu yorumların kendisini yeni çalışmaları için daha da cesaretlendirdiğini söyleyen sanatçı, sürprizlerinin devamının geleceğini belirtti. Hünel’le müzik hayatını, televizyon programcılığını ve projelerini konuştuk.

Haberin Devamı

- ‘Ayarsızım’ hem kariyeriniz hem de müzikal açısından çıtayı yükselten bir single. Bu sizi korkutuyor mu?

Her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Emek verilen her işin sonucunun iyi olacağını düşünüyorum. Umarım, müzikseverler de yaptığımız işlerin karşılığını verir. Aldığımız yorumların neredeyse hepsi olumlu ve gurur verici. Bu da bizi yeni projelerimiz için cesaretlendiriyor.

- Hayranlarınızı ne gibi sürprizler bekliyor?

Bundan sonra hemen bir şarkı daha çıkaracağım. Şunu söyleyebilirim ki, çok farklı bir Aslı görecekler. Yer çekimine inat, daima yükselişte olacağım.

- Ekrana ne zaman geri dönmeyi düşünüyorsunuz?

Televizyon programcılığını seviyorum. Derler ya gönlünde yatan aslan... Benim için en büyük aslan televizyon programcılığı. Kalplere dokunmayı çok seviyorum. İnsana ve hayata dair konuları ele almayı ve onlara bir şeyler katan yayınlar yapmak beni çok mutlu ediyor. Birkaç teklif var, yeni yayın dönemi de, yaz dönemi de olabilir. Bu tekliflerden birine hızla karar verip, başlayacağım.

Haberin Devamı

- Yeni medya özelinde hata yaptığınızı ya da geç kaldığınızı düşünüyor musunuz?

Aslında YouTube ile ilgili biraz geç kaldım diyebilirim. Genç arkadaşlarımızı da bu konuda çok takdir ediyorum. Bizim kuşağımız buradaki potansiyeli fark etme konusunda biraz sınıfta kaldı. Yine de, iyi bir proje, program ile içerik, her zaman ve her yerde kendi arz-talep dengesini oluşturabilir.

- Gelenekçi mi yoksa yenilikçi misiniz?

Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Gelenek, görenek ve adetlerimiz var. ‘Her ikisinden de biraz diyebiliriz’ aslında... Yeniliklere ve yeni fikirlere açık olmakla beraber, geleneklerine, örf ve adetlerine de son derece bağlı bir insanım. Aile içi saygı ve büyüklere hürmet özelinde hiyerarşik ve ataerkil aile düzenini korumaya çalışan biriyim.

- Z kuşağıyla doğru etkileşim kurabileceğinize inanıyor musunuz?

Elbette. Zaten yaptığımız müziklerde de onların tercihlerini ve fikirlerini önemsediğimizi hissettirmeye çalışıyoruz. Zaten günümüz şartlarında genç kitleyi yok saymak, yaptığınız iş ne olursa olsun kariyeriniz açısından kendi kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülüktür.

Haberin Devamı

‘Çok çocuğum var!’

- Neleri affetmezsiniz?

Çok kolay insan silmem ama ikiyüzlülük ve sahteliği affedemem. Her konuda realist bir insanım.

- Anne olma özleminizi evlat edinerek gidermeyi düşünüyor musunuz?

Evlat edinmeyi hiç düşünmedim. Bebek sahibi olmak için elimizden gelen ve tıbbın müsaade ettiği tüm yolları deniyoruz. Allah nasip ederse kendi çocuğumuz olur. Şu an tek arzumuz bu. Ayrıca çok fazla bilinmez ama koruyucu annelik yaptığım birçok çocuk var. Ama onları incitmemek için kamuoyuna yansıtmıyorum. Ama bu yazıyı okuduklarında, ‘O bizim annemiz’ diyecekler. Mutlu olacaklar... Biliyorum...

Yazarlar