Cadde Yiğit Marcus Aral kim, kaç yaşında? Marcus Aral nereli, boyu kaç?

Yiğit Marcus Aral kim, kaç yaşında? Marcus Aral nereli, boyu kaç?

25.06.2021 - 01:29 | Son Güncellenme:

Bir dönem Survivor yarışmasına da katılan Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin ile olan birlikteliği nedeniyle son dönemde gündeme gelmişti. İstanbul'da doğan Aral, hayatına ABD'de devam ediyordu. Peki, Yiğit Marcus Aral kimdir?

Yiğit Marcus Aral kim, kaç yaşında Marcus Aral nereli, boyu kaç

Yiğit Marcus Aral, 2018 Türkiye Güzellik Kraliçesi Şevval Şahin ile uzun süren birlikteliği ile adından söz ettirdi. University of Miami'de eğitim gördü, 2018 yılında Survivor'da yarıştı. Aral, yazılım mühendisi olsa da modellik ajansında görev aldı. 

Haberin Devamı

YİĞİT MARCUS ARAL KİMDİR?

Aral, 20 Kasım 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Yaşamını 2010 yılından itibaren ABD'de sürdüren Yiğit Marcus Aral'ın asıl mesleği yazılım mühendisliğidir. İstanbul'da 3 yıl modellik ajansında çalıştı. Eğitimini University of Miami'de tamamladı ve 2018'de Survivor'a gönüllüler takımıyla katıldı.

Annesi Nevin Aral, İstek Vakfı'nda eğitmenlik yapan Marcus Aral, model Adriana Lima ile arkadaşlığı ile de dikkat çekmişti. 2018 Türkiye Güzellik Kraliçesi Şevval Şahin ile birliktelik yaşadı. Çift kısa süre önce ayrıldıklarını duyurmuştu. Yiğit Marcus Aral 1.82 metre boyunda, 78 kilo ve akrep burcudur.