Cadde Yılbaşı partisine evden bağlanın

Yılbaşı partisine evden bağlanın

31.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bu akşam ekranlar yılbaşı eğlenceleriyle dolup taşıyor. Dışarı çıkmayanlar yaşadı, sıcacık evlerinde oturup ekrandaki eğlence dolu yılbaşı partilerine konuk olabilecek

Yılbaşı partisine evden bağlanın

Beyaz Show’da rapçi Nurgül
KANAL D, yeni yılın coşkusunu sevilen iki programıyla ekrana taşıyor. Önce Yılmaz Erdoğan yönetimindeki BKM Mutfak ekibi bu gece “Yılbaşı Hareketleri” ile karşınızda olacak. Ardından Beyazıt Öztürk, 2008’i Nurgül Yeşilçay, Kibariye, Özcan Deniz, Melis Birkan ve Murat Yıldırım ile uğurlayacak... Beyazıt Öztürk’ün konuklarıyla tombala oynaması, Nurgül Yeşilçay’ın rap söylemesi, Kibariye’nin darbuka solosu ve muhteşem düetler “Beyaz Show”un yılbaşı sürprizleri olacak.


Sezen’ler
Yılbaşı ekranında Sezen Aksu’nun adresi NTV... Ancak iki kanalda sanatçının taklitleri olacak. Niran Ünsal TV8’in “Yılbaşı Özel” programında Minik Serçe’yi taklit edecek. Demet Akbağ da Türkmax’te saat 21.00’de yayınlanan “Sen Harikasın” adlı dizide bir Sezen Aksu taklidi yapacak.




Yılbaşının ‘Star’ı Gülben Ergen
Star TV’de yılbaşı gecesinin yıldızı Gülben Ergen olacak. Sanatçı, yeni yılın ilk dakikalarında sevilen şarkılarından oluşan bir konser verecek.









Sezen Aksu tam 12’den vuruyor
NTV’de 2008’i Kenan Doğulu uğurlayacak, 2009’u da Sezen Aksu karşılayacak. Sezen Aksu, yeni yılın ilk dakikalarında, zamana yenik düşmeyen şarkılarını ve Türk müziğinin unutulmaz eserlerini seslendireceği bir konserle ekrana gelecek. Konserine televizyonda ilk kez seslendirdiği bir Azeri Türküsü “Ben Anayım” ile başlayacak olan Minik Serçe, daha sonra “Dansöz Dünya”, “Kaçak”, “Unutamam”, “Roman”, “Selanik Türküsü”, “İzmir’in Kızları” ve ardından “Makber”i söyleyecek.








Yılbaşı partisine evden bağlanın

Talih Kuşu TRT’de
Bu yıl Eurovision şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Hadise üç şarkısıyla TRT ekranlarından hayranlarına seslenecek. Gecenin sürprizi Hadise’nin Eurovision Şarkı Yarışması’nda seslendireceği parça olacak.



Yılbaşı eğlencelerinin ayrıntılı rehberi için tıklayınız