Cadde Yıldız Tilbe'nin Harbiye Açıkhava şovu

Yıldız Tilbe'nin Harbiye Açıkhava şovu

18.08.2018 - 09:23 | Son Güncellenme:

Kerki ve Solfej’in açıkhava konserleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi'nde dördüncü kez konser veren Yıldız Tilbe, hayranlarına yine muhteşem bir gece yaşattı.

Yıldız Tilbenin Harbiye Açıkhava şovu

Her şarkısını ezbere bilen seyircisine saatlerce süren müzikal bir şölen yaşatan Yıldız Tilbe, bitmeyen enerjisi ve danslarıyla kendine hayran bıraktı.

Haberin Devamı

Bir ara seyirciye dönerek "Gitmeyeyim, biraz daha şarkı söyleyeyim" dedikten sonra "Damar mı, eğlenceli şarkı mı istersiniz?" diye sordu. Seyircilerin 'damar' tezahüratları ağır basınca slov şarkılarıyla devam etti.

"GELECEĞİN DEĞERİ TERBİYESİZLİK OLAMAZ"

Konseri izlemeye gelenler arasında Aşkım Kapışmak ve Niran Ünsal gibi ünlü isimler de vardı.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'le kısa süre önce yaşadığı polemik yüzünden davalık olan Aşkım Kapışmak, konuyla ilgili olarak, "Bu konuda açıklama yapmak bile üzücü. Kadın algısı temasını kullanarak benim söylediklerimi çarptırdılar. Adli tatilin bitmesini bekliyoruz. Benim kişiliğime bir hakaret saldırısı söz konusu. Kimse sosyal medya üzerinden ana avrat düz gidemez. Bizim hazırladığımız videoyu izlemeden, bize hakaret edildi. Ana haberlere kadar düştü bu olay. Adaletimize güveniyorum. Geleceğin sektörü youtuberlık olabilir ama geleceğin değeri terbiyesizlik olamaz" açıklamasını yaptı.