Cadde Yonca Evcimik: "Kendimi oynadığım için rolü kabul ettim"

Yonca Evcimik: "Kendimi oynadığım için rolü kabul ettim"

24.06.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Yonca Evcimik, Radyo Müzik stüdyolarında Refik Sarıöz’ün konuğu oldu. Hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Yonca Evcimik: Kendimi oynadığım için rolü kabul ettim

Yonca Evcimik, Radyo Müzik stüdyolarında Refik Sarıöz’ün konuğu oldu. Programda öne çıkan başlıklar şöyle;

Haberin Devamı

“İrem Derici’nin çok özel bir sesi var”

“Bir önceki albümüm istediğimiz yeri bulmadı. Tanıtım eksikliğimiz oldu. Prodüktörün kuvvetli olması gerekiyor. Gerekli desteği göremedik. Ben gerektiği yer bulamayışını buna bağlıyorum. Şarkılar çok birbirinin aynısı son birkaç senedir. Akılda kalır hiçbir şey yok. Yeni soundlar, yeni bir şeyler olması için biraz elini taşın altına koymak lazım. Yeni şeylere ağırlık vermek lazım. Gülşen’i çok beğeniyorum. İrem Derici’nin bence çok özel bir sesi var, sesini duymaktan çok hoşlanıyorum.”

“Kendimi oynadığım için rolü kabul ettim”
“Diziye haftada 3 gün çalışmak koşuluyla girdim. İzlediğim “Sex and the city” ve “Friends” gibi diziler o kadar hayatın içinde ve senaryo o kadar hayattaki cümlelerden kurulu ki onun için gerçekçi ve çok eğlenceli. Ama biz böyle yapamıyoruz. Çok rahat değilsiniz, bir şey ağzımıdan çıkarken çok dikkatliyiz. Bu rolü kabul ettim çünkü kendimi oynuyorum. Rol yaparken eskiden acaba nasıl gözüküyorum diye düşünüyordum ama artık o kafalardan geçmişim, umurumda değil. Çok rahatım ve çok eğleniyorum. Senaryoyu bozmadan kendi ağzıma çeviriyorum birazcık. Televizyonda yapmak istediğim bir çocuk programı var. Konuşuluyor şu an ama henüz netleşmedi.”

Haberin Devamı

Yonca Evcimik: Kendimi oynadığım için rolü kabul ettim


“Güzelliğime dair yaptıklarımı paylaşıyorum”
“Güzel kalmam öncelikle genetik. Ufak tefek olmak önemli ve zaten ailecek yaşımızı göstermiyoruz ama çok küçük yaştan beri dans ediyor olmanın getirdiği altyapı da çok önemli. Onun dışında çok şahane beslendiğimizi söyleyemem ama teknolojinin getirdiği yenilikler, ufak tefek dokunuşlar bunlar da önemli. Geçen yıldan beri 9 kilo verdim. Aslında o kadar fazlam olduğunu da bilmiyordum. Kendimi zayıf zannediyordum meğer değilmişim. Yeni moda bir şey var, kan testine ve vücudunun ritmine göre nasıl besleniyorsan onu bozmadan eve yemek geliyor. O şekilde zayıfladım. Güzelliğime dair yaptığım her şeyi instagramda paylaşıyorum. Bunların karşılığında tabiki markadan falan para almıyorum sadece faydasını gördüğüm şeyleri insanlarla paylaşmak istiyorum. Kullanmadan ve faydasını görmeden asla yazmıyorum. Ne yiyorum içiyorum, hangi makinelere girip çıkıyorum hepsini paylaşıyorum.”