Cadde Yunus Günçe'yi çok zor ikna ettiler!

Yunus Günçe'yi çok zor ikna ettiler!

28.05.2016 - 13:15 | Son Güncellenme:

Ödül oyununda sayı alamayan Yunus Günçe, morali bozulunca oyundan çekilmek istedi. Ancak takım arkadaşlarının ısrarı üzerine bu kararından vazgeçti.

Yunus Günçeyi çok zor ikna ettiler

Milliyet.com.tr - 'Survivor 2016'nın son bölümünde ödül oyununu kazanan ünlüler oldu. Oyun sırasında Yunus Günçe ile takım Nagihan Karadere ve Ibrahima Yattara arasında geçen konuşma dikkati çekti.

Haberin Devamı

Rakibine kaybeden Yunus, "Ben oynamasam ne olur? Semih iyi atıyor, ben hiç atamıyorum. Ekstra seçim haklarında Semih'i seçerler" dedi. Nagihan'ın yanıtı ise "Olmaz. Sen atamasan da yine kazanırız. Dert etme" şeklinde oldu.

"ATAKAN'I DÜŞÜŞÜN"

Başarılı bir performans sergileyen Yattara da "Niye oynamayacaksın? Problem yok. Bir sayı kaldı. Sen alıyorsun almıyorsun, hiç umrumuzda değil. Biz takımız. Morali bozarsan bu sefer ödülü alamayacağız. Sen burada büyüksün. Lütfen, Allah aşkına. Birlikte geldik, birlikte gideceğiz. Atakan'ı düşün" ifadelerini kullandı.

"Ben oynamıyorum abi. Semih 2 kere oynasın. En azından atıyor, ben atamıyorum" diyen Yunus'un, takım arkadaşlarının desteği sonucu kararını değiştirmesi dikkati çekti.