Cadde Yüsra Geyik'ten 'Arka Sokaklar' açıklaması

Yüsra Geyik'ten 'Arka Sokaklar' açıklaması

15.12.2020 - 14:28 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi 'Arka Sokaklar’da 'Zeliha Çoban' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Geyik, alışverişini noktaladıktan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yüsra Geyikten Arka Sokaklar açıklaması

Yüsra Geyik, "Dizi bildiğiniz gibi çok güzel bir şekilde devam ediyor. 15 sene önce ilk girdiğimde çocuktum, şimdi dizide sizin gibi ben de muhabir oldum. Her sene 'son sezon' diye haberler çıkıyor ama reytinglerde çok iyi olduğumuz için her seferinde sözleşme yeniliyoruz ve devam ediyoruz. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. Sette artık aile gibi olduk, o kadar alıştık ki birbirimize bazı sahneleri prova yapmadan çekiyoruz" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

"Dizi final yaptıktan sonra nasıl bir karakterde rol almak isterdin?" sorusuna Geyik, "Mevcut rolümden farklı, ters bir rol olmasını isterdim. Kendimi tekrarlamamak için iyi bir seçim olurdu. Şöyle yalıda ya da köşkte geçen bir dizide rol almak hiç fena olmazdı" diyerek tebessüm etti.

Geçtiğimiz günlerde 'Ankilozan Spondilit' hastalığına farkındalık yaratmak için yer aldığı reklam projesinde gelinlik ile görüntülenen güzel oyuncu, "Sizi ne zaman gelinlikle göreceğiz" sorusu üzerine, "O yaşa geldim galiba bana da evlilik sorduğunuza göre. Her kadının hayalidir tabi ki ama benim şu an için kalbim boş, henüz bir ilişkim yok. Kısmet bu işler" ifadelerini kullandı.