Cadde Yüsra Geyik'ten haziran pozu

Yüsra Geyik'ten haziran pozu

02.06.2022 - 09:03 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinde 'Meliha' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu, tatil sezonunu açtı.

Yüsra Geyikten haziran pozu

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde 15 yıl boyunca 'Zeliha' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, geçtiğimiz haziran ayında diziden ayrılmıştı. Ardından Camdaki Kız'da boy gösteren oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor.

Haberin Devamı

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Geyik, geçtiğimiz haftalarda Cihangir'de bir mekandan çıkarken görüntülenmişti. Muhabirlerin “Yüsra Hanım iyi akşamlar, arkadaşlarınızla beraberdiniz neler yapıyorsunuz?” sorusuna Geyik “Evet arkadaşlarımla beraberdim. Havaların düzelmesi iyi oldu pandemi bitti mi bilmiyorum ama önlemler yavaşladı. Biz de yokmuş gibi yaşıyoruz ama bitmiş bir şey yok aslında. Hastalık devam ediyor korunmayı öğrendik, aşılıyız o yüzden daha rahatız sanırım” demişti.

Yüsra Geyikten haziran pozu

"HADİSE GİBİ ASLA KOYMAM DEYİP, KONSERİMDE YAYINLARIM"

Muhabirlerin “Yüsra Hanım aşk hayatınıza değinmek istiyoruz, sizi hep tek başınıza görüyoruz hayatınızda biri olur mu?” sorusuna ise “Bu işler kısmet biraz benim elimde olan bir şey değil. Bir daha söylüyorum kısmet, inanın ki büyük de konuşmak istemiyorum, sosyal medyada çok da tercih etmem paylaşmayı gibi geliyor. Şimdi Hadise gibi asla koymam deyip, sonra konserimde nişan fotoğraflarını yayınlarım” diyerek kahkaha atmıştı.

Haberin Devamı

TATİL SEZONUNU AÇTI

Bu sözleri gündem olan Yüsra Geyik, bu kez de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Tatil sezonunu açan güzel oyuncu, 370 binden fazla takipçisinin olduğu hesabından bikinili pozunu paylaştı. Geyik, paylaşımına 'Haziran' notunu düştü.

Yüsra Geyikten haziran pozu