Cadde Yusuf Güney ‘Hadi Be’ye Konuştu!

Yusuf Güney ‘Hadi Be’ye Konuştu!

17.04.2016 - 18:55 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Yusuf Güney oldu. Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Yusuf Güney, bilinmeyen yönleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Yusuf Güney ‘Hadi Be’ye Konuştu

Tek Hayalim Hayırlı Bir Eş ve 6 Çocuk

Haberin Devamı

Özel hayatı hakkında konuşan ve evlenip çocuk sahibi olmak istediğini belirten Yusuf Güney “Hayatta tek isteğim ve hayalim var. Hayırlı bir eşle evlenip ve 6 tane çocuğum olsun istiyorum. Her şeye sahip oluyorsunuz. İyi bir yaşantınız oluyor. Anne ve babanızla bir arada oluyorsunuz. Ama eksik olan bir şey var. Güzel bir evlilik yapıp çocuklarım olması. Evlilik ve çocuk sahibi olmak için kendimce geç bile kaldım. 31 yaşındayım. Bana göre bir adamım 40 yaşına geldiğinde 3 yada 5 yaşında çocuğu olması saçma bir geliyor" dedi.

Klipte Uçağı Ben Kullanıcam

Extreme sporları ve uçmayı çok sevdiğini belirten Yusuf Güney “Paraşütle atlamak dahil bir çok extreme spora büyük ilgi duyuyorum ve yapıyorum. Bana büyük bir keyif veriyor. En büyük hayalim pilot olmaktı. Pilot olamadım ama şimdi uçak uçurabiliyorum. Yeni çekeceğimiz klipte uçağı ben kullanıcam. Bir büyük hayalim de uzaya gitmek” dedi.