Cumartesi Anneler Günü’ne özel kutlama

Anneler Günü’ne özel kutlama

12.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Çok sayıda otel ve restoran Anneler Günü’ne özel düzenledikleri brunch’larla keyifli bir gün vadediyor

Anneler Günü’ne özel kutlama

Boğaz’a karşı keyif

Haberin Devamı

Feriye Palace, Anneler Günü’ne özel lezzetlerden oluşan bir brunch hazırladı. Executive Şef Aydın Demir yönetiminde hazırlanan brunchta taze sıkılmış meyve sularından farklı meyve reçellerine, taptaze ekmek ve poğaçalar ile çıtır kruvasanlardan salata ve zeytinyağlılara lezzet şöleni öğle saatlerine kadar devam ediyor. Kişi başı 225 lira.

Unutulmaz bir gün

Four Seasons Hotel Sultanahmet avlusunda yer alan Seasons Restaurant’ta Türk kahvaltısının vazgeçilmezleriyle barbeküden oluşan geniş seçenekler yer alıyor. Anneler bugünün tadını çıkarırken, çocuklar da yüz boyama, define avı ve mocktail yarışması gibi eğlenceli aktivelere katılabilecek. Kişi başı 220 lira.

Anneler Günü’ne özel kutlama

Yöresel lezzetler

HIlton İstanbul Bomonti, annesini özel lezzetlerle buluşturmak isteyenleri bekliyor. The Globe’un 7 Bölgeden Yöresel Lezzetler menüsü annesiyle birlikte farklı bir lezzet deneyimi yaşamak isteyenler için bir seçenek. Kişi başı 125 lira.

Haberin Devamı

Çocuklar atölyede

WIsh More Hotel Istanbul, Anneler Günü’ne özel brunch’a yöresel peynir ve zeytin çeşitlerinden pancake’e çeşitli lezzetler sunacak. 5-12 yaş arası çocuklar ise Dilara Kırşan’ın eşlik edeceği atölyeyle annelerine hediyeler hazırlama fırsatı yakalayacak. Kişi başı 49 lira.

Anneler Günü’ne özel kutlama

Caz eşliğinde kahvaltı

Lacivert’te executive şef Hüseyin Ceylan’ın hazırladığı brunch menüsünde Konya’dan, Mengen’den, Van’dan, Erzurum’dan ve daha birçok yöreden gelen lezzetler yer alacak. Caz performansıyla misafirler keyifli bir deneyim yaşayacak. Kişi başı 135 lira.

Anneler Günü’ne özel kutlama

Kutlamanın en tatlı yolu

MövenpIck Hotel Istanbul, canlı piyano müziği ve çocuklara özel cupcake süsleme kursunun yer aldığı sürprizlerle dolu bir Anneler Günü brunch’ı düzenliyor. AzzuR Restaurant’taki brunch’da Akdeniz mutfağından ev yapımı makarnalar, İtalyan usulü pizzalar da yer alacak. Kişi başı 155 lira.