Cumartesi Bu hafta ne var ne yok

Bu hafta ne var ne yok

19.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pedro Almodovar’ın “Yüksek Topuklar” filminin unutulmaz sesi Luz Casal, yeni albümü “Almas Gemelas”ın dünya turnesi kapsamında İstanbul’da, Cemal Reşit Rey’de bir konser verecek.

Bu hafta ne var ne yok

PAZARTESİ

Haberin Devamı

KONSER
Bu sesi tanıyorsunuz: Luz Casal

Pedro Almodovar’ın “Yüksek Topuklar” filminin unutulmaz sesi Luz Casal, yeni albümü “Almas Gemelas”ın dünya turnesi kapsamında İstanbul’da, Cemal Reşit Rey’de bir konser verecek. Saat 20.00’de başlayacak konserin biletleri 29 ile 84 lira arasında değişiyor.
l Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say’ın klasik müzik bestecilerinden eserler seslendireceği resital saat
21.00’de Beşiktaş Kültür Merkezi’nde. Biletler 88, 110 ve 120 lira.

SALI

KONSER
Kadıköy için arabesk vakti
l KadıköySahne’de İstanbul Arabesque Project konseri var. Saat 22.30’da başlayacak konserin biletleri 34 lira.
TİYATRO
l Tek perdelik “Kırmızı Ayakkabılı Kadınlar” oyunu, sekizincikat sahnesinde. Oyun saat 21.00’de başlayacak. Biletler 23 ve 34 lira.

Haberin Devamı

ÇARŞAMBA

KONSER
İstanbul’un kızları
l Jolly Joker İstanbul’un sahnesine İstanbul Girls Orchestra konuk oluyor. Saat 21.00’de başlayacak konserin biletleri 28 ve 56 lira.
l Belçikalı indie-rock topluluğu Puggy, garajistanbul’da. Saat 22.00’deki konserin biletleri 44, 67 ve 100 lira.

PERŞEMBE

KONSER
Cem Mansur gençlerle buluşuyor
l Quasar İstanbul’un bahçesindeki La Tente, dünyaca ünlü şef Cem Mansur yönetiminde Türkiye Gençlik Oda Orkestrası’nı ağırlıyor. Saat 20.30’da başlayacak konserin biletleri 68 lira.
l Baba Zula, Babylon’da müzikseverlerle buluşacak. Saat 21.30’da başlayacak konserin biletleri 34 lira.

CUMA

KONSER
Üç dev isim bir arada
l Bülent Ortaçgil, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, garajistanbul sahnesinde en sevilen şarkılarını seslendirecek. Saat 20.30’da başlayacak konserin biletleri 45 lira.
l Dünya müziğinin en önemli isimlerinden biri olan Paloma San Basillo, İş Sanat Kültür Merkezi’nde bir konser verecek. Saat 20.00’de başlayacak konserin biletleri 68 ile 130 lira arasında değişiyor.
l Kaliforniyalı rock topluluğu dredg, KüçükÇiftlik Park’ta sahneye çıkacak. Konser 22.00’de başlıyor. Biletler 56 ve 99 lira.

BUGÜN BU GECE nereye gitmeli?

KONSER
Bu kez Yaşar sahnede
l Bostancı Gösteri Merkezi’ne bu kez Yaşar konuk olacak. Saat 21.00’deki konserin biletleri 35, 45, 65 ve 67 lira.
l Borusan Müzik Evi bugün Viyanalı elektronik müzik sanatçısı Christian Fennesz, video sanatçısı Lillevan ve Japon sanatçı Keiji Haino’yu ağırlıyor. 21.00’de başlayacak konser dizisinin bilet fiyatları 20, 22, 30 ve 33 lira.

Haberin Devamı

GÖSTERİ
l “Kafası Karışık Kontrtenor” Nuri Harun Ateş şovunu yeniledi. Artık hikayesini lunaparkta anlatıyor. garajistanbul’da sahnelenecek bu şov saat 22.30’da başlayacak. Biletler 40 ve 78 lira.

FESTİVAL
l Bu yıl beşincisi düzenlenen “#C2CISTONIGHT” festivali, bugün Beyoğlu’nda gerçekleşecek mini konserler, imza günleri ve sohbetlerle devam ediyor. Festival gece ise Babylon, Salon İKSV, Peyote, Pixie, Klub Karaoke ve Kiki Sıraselviler’de sürecek. Festivalin biletleri 65 lira.

YARIN için program yapın

GÖSTERİ
Basketbol seyyahları şov yapacak
l Yaptıkları
şovlarla adlarından söz ettiren The Original Harlem Globetrotters, Ülker Sports Arena’da. Saat 15.00’te başlayacak şovun biletleri
33 ile 170 lira arasında değişiyor.

Haberin Devamı

KONSER
l Birçok müzisyenle çalıştıktan sonra kendi albümünü de yayınlayan Neslihan Engin saat 20.00’de Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde sahneye çıkacak. Biletler 28.5 lira.
TİYATRO
l “Aşk Kokusu” adlı oyun Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde... Saat 20.30’da başlayacak oyunun biletleri 35 ve 45 lira.
l Ali Poyrazoğlu’nun yeni oyunu “Babam 9 Doğurdu”, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahneleniyor. Temsil saat 16.00’da başlayacak. Biletler 46 ve 56 lira.

Sergi

İstanbul’u bir de tuvalde görün
Türker Art, 26 Nisan’a kadar sanatçı Emre Tandırlı’nın “Boğaz Kent / Paralel Evren” adlı sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi, sanatçının İstanbul kent merkezini ve Boğaziçi’ni ele aldığı, çoğunlukla son dönem resimlerinden oluşuyor.

BÜMED’de sergi var
Ressam Peyami Gürel’in son dönem çalışmaları Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nde (BÜMED) sergileniyor. Sanatçının New York’taki retrospektif sergisinden eserler de 24 Nisan’a kadar devam edecek bu sergide görülebilir.