Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

01.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Batik yaz sezonunda 60’lar, Spor de-luxe, California Dreams temalarının kullanıldığı bir koleksiyon sunuyor

En moda en yeni

Erken indirim
Batik yaz sezonunda 60’lar, Spor de-luxe, California Dreams temalarının kullanıldığı bir koleksiyon sunuyor. Kalem eteklerden, yüzücü yaka elbiselere, tuniklerden yeleklere uzanan seride
tüm ürünler yüzde
50 indirimle satışta.

Haberin Devamı

Yaz-kış deriden vazgeçemeyenlere

DESA bu sezon kum ve toprak tonlarının ağırlıkta olduğu Blue Breeze serisini sunuyor. Seride süet ceketlerden elbiselere, platform topuklu ayakkabılardan çift kullanımlı çantalara pek çok ürün yer alıyor.

Gökkuşağı gibi...
Freywille “Heavenly Joy” koleksiyonuyla yaz renklerini takılara taşıdı. Seride, beyaz ve sarı altınla birlikte rengarenk mine işlemeleri göze çarpıyor.

CİLT BAKIMI

l Dr. Brandt’ten yağlı ve karma ciltler için tasarlanmış CC Mat With Signature Shinerase’in fiyatı 102 TL.
l The Body Shop’un Hindistan cevizi vücut bakım serisi; vücut yağı, vücut spreyi, body butter ve parfümden oluşuyor. Hindistan cevizi yağı, shea yağı ve kakao yağı içeren vücut yağının fiyatı 29.90 TL.

Haberin Devamı

RENGARENK?YAZLIK?SAATLER

l Just Cavalli yaz sezonunda hayvan desenlerinden esinlenerek tasarlanmış bir saat koleksiyonu hazırladı. Koleksiyondaki saatler 299 ile 479 lira arasında.
l Casio Baby-G serisi farklı ve canlı renk seçenekleri sunuyor. Su geçirmez özelliği ile denizde ve havuzda kullanılabilir.
Fiyatı 299 TL.

Jean mavisi oje
Mavi yeni bir oje koleksiyonu hazırladı. Mint yeşili, lila, jean mavisi, açık mavi ve mercan renklerindeki dikkat çeken ojelerin fiyatı 4.99 TL.

Elbiseler çiçek açtı
DKNY Jeans; farklı modelleri ve rengarenk çiçek desenleriyle hem gece hem gündüz kullanımına uygun yeni elbise koleksiyonu hazırladı. Modellerde mavi, pembe, kırmızı ve turuncu renkler ağırlıkta. Elbisenin fiyatı 589 TL.

Siz oturun o temizlesin
Vileda ViRobi Şarjlı Robot Paspas temizliğin yorgunluğunu üstleniyor. Eşya ve duvarları algılama özelliği bulunan ürün, küçük yapısı sayesinde masa, sandalye altlarındaki toz, saç ve tüyleri kolayca temizliyor. Fiyat 99 TL.