Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

11.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tom Ford ilkbahar/yaz güneş gözlüğü modellerini görücüye çıkardı.

En moda en yeni

Yeni koleksiyon
Tom Ford ilkbahar/yaz güneş gözlüğü modellerini görücüye çıkardı. Koleksiyonda klasik sevenler için kemik çerçeveli gözlüklerin yanı sıra modern tasarımlar da var. Gözlüğün fiyatı 918 TL.

Haberin Devamı

Fotoğraf meraklılarına
Sony değiştirilebilir lensli, geniş görüş alanı yakalayabilen ve HD film kaydı yapabilme özelliklerine sahip Alpha 7 serisiyle fotoğraf meraklılarına farklı bir alternatif sunuyor. Fiyatı 5 bin 299 TL.

Sezon indirimleri
* İskoçya esintili parçalar da bulabileceğiniz Brooks Brothers kış koleksiyonunda yüzde 50’ye varan büyük indirim başladı.
* Giyimden aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe pek çok ürün çeşidi sunan Yargıcı, sonbahar-kış koleksiyonunda yüzde 50’ye varan indirim uyguluyor.
* La Senza mağazalarındaki tüm pijama ve iç çamaşırı ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı var.
* Hotiç’in deri, süet, metal detaylı ayakkabı ve aksesuar koleksiyonundaocak ayına özel indirimli fiyatlar var.

Haberin Devamı

Sıcacık bir kış için...

* Levi’s kışlık kıyafetlerle kolaylıkla kombinlenebilecek çeşitlilikte atkı, bere ve eldivenler hazırladı. Eldiven 29.90, bere 49.90 TL.
* Lee’nin mont koleksiyonunda kürklü, şişme modeller; kırmızı, lacivert gibi renkler bulunuyor. Kırmızı montun fiyatı 319 TL.
* Lumberjack’in asker modasından ilham alarak kadınlar için hazırladığı bot koleksiyonunda bej, kahverengi, kırmızı, yeşil renk seçenekleri var. Botun fiyatı 160 TL.

Peynir festivali
Eataly, Peynir Festivali’nde İtalyan peynirli yemekler sunuyor. Gorgonzola, bra tenero, testun di capra’nın da aralarında bulunduğu 12 çeşit peynirin servis edileceği festival 19 Ocak’a kadar devam edecek.

raflardan

* Eti dondurularak da yenebilen, iki ballı kek arasında bol süt krema dolgulu, hamburger görünümlü Eti süt burgeri üretti. Fiyatı 1 TL.
* Muratbey, beyaz peyniri sürülebilir hale getirdi. Sürmeli’nin 800 gr fiyatı 12.75 TL.
* Doygun Ekmek ister ana ister ara öğünlerde doyurucu sandviçler hazırlamak isteyenler için tahıllı ekmek çeşitleri sunuyor. Ekmeklerin 460 gram fiyatı 4.30 TL.

Farklı lezzetler

* Divan pub’lar, Divan otelleri ve brasserie’lerinde “Risotto Günleri” devam ediyor. Mekanlarda karides, kum midyesi, kalamar gibi deniz ürünleri ya da kuşkonmaz, safran, trüf mantarıyla hazırlanan rizottolar servis edilecek. Etkinlik 31 Ocak’a
kadar sürecek.
* Mövenpick Hotel İstanbul’daki Azzur Restaurant’da farklı raklet peynirleri ile hazırlanan ve yanında trüf mantarı, brokoli, karnabaharla servis edilen peynir fondü; deniz mahsulleri sevenler için karides, somon, levrekle hazırlanan fondü Chionoise ile çikolata severler için İsviçre çikolatası Lindt’le yapılıp yanında taze mevsim meyveleriyle getirilen çikolata fondü bulunuyor. Lezzetli fondüleri tatmak isteyenlerin (0212) 319 29 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırması gerekiyor.
* Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de kış aylarının geleneksel içeceği sahlep espresso, çikolata, karamel, Bailey’s likörü,
Malibu ve konyak gibi farklı tatlarla servis ediliyor. Farklı bir sahlep içmek isteyenler için otel mart sonuna kadar çeşitlerini sunmaya devam edecek.