Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

29.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Batik gömleklerden ceketlere, pantolonlardan eteklere pek çok seçeneğin bulunduğu denim koleksiyonunu hazırladı.

En moda en yeni

Koleksiyonda ayrıca çiçek, çizgi desenleri ve farklı renkte detaylar da var. Denim ceketin fiyatı 140,
bluz 70, şort 80 TL.

Haberin Devamı

Yılan baskıları
DESA yeni sezon için hazırladığı ayakkabı, çanta ve ceket koleksiyonlarında yılan baskılı
deri ile kırmızı rengi kullandı. Çantanın fiyatı 500 TL.

50’ler esintili
Brooks Brothers 1920-1950’lerin Küba ve Cote D’Azure’undan esinlenerek hazırladığı ilbahar/yaz tasarımlarında tropik baskıların yanı sıra yeşil, mavi, limon sarısı, kırmızı ve beyaz tonlarını kullandı. Trikonun fiyatı 395, pantolon 345 TL.

Hem spor hem zarif
Saat markası Zenith, yeni El Primero serisinde hem spor hem de zarif tarzı seven erkeklere hitap ediyor. Mavi seramik kadran, paslanmaz çelik kasa, 50 saatlik güç rezervi özellikleri olan saatin fiyatı 24 bin TL.

Rengarenk ayakkabılar
l Converse yeni koleksiyonunda farklı renklerin bir arada kullanılmasıyla elde edilen Tie-Dye tasarımlara ve çok dilli, fermuar detaylı Chuch Taylor modellere yer verdi. Ayakkabıların fiyatı 170 TL.
l Puma yeni spor ayakkabı koleksiyonu Tropicalia’da mavi, yeşil, pembe gibi baharın renklerinin yanı sıra palmiye desenleri kullandı. Ayakkabıların fiyatı 270 TL.

Haberin Devamı

Pürüzsüz bir cilt için
Philips daha pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyenler için Lumea Precision Plus’ı üretti. Yüz ve vücut için ayrı aparatları bulunan cihazın fiyatı 1.500 TL.

Yeme içme

Mama Shelter’dan açık büfe

Beyoğlu’ndaki Mama Shelter İstanbul, güne
güzel başlamak isteyenlere lezzetli kahvaltılıkların olduğu açık büfe seçeneği sunuyor. Hem Fransız hem de Türk mutfağından tatlar hazırlayan mekanın açık büfesinde ev yapımı reçeller,
peynir ve zeytin türleri, çeşitli meyveler, yumurta seçenekleri, ekmek, simit, çay, kahve ve portakal suyu var. Her gün saat 07.00-11.00 arası hizmet veren büfenin kişi başı fiyatı 50 TL.

Raflardan

l Yumurta üreticisi Burdan, yumurta severlere hem sağlıklı hem de lezzetli yumurtalar sunuyor. 10’lu jumbo paketin fiyatı 4.50 TL.
l Nivea besleyici ve nemlendirici özellikteki yeni el kremi serisinde balmumu ve aloe vera özlerini kullandı. Kremlerin fiyatı 5.90 TL.
l Flormar ciltteki kusurları temizlemeye yardımcı yeni bakım serisi Advice’ı hazırladı. Temizleyici maske olarak da kullanılan
peeling jelinin fiyatı 11.75 TL.