Cumartesi En moda EN yeni

En moda EN yeni

07.06.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sandaletten dergiye, votkadan saç bakım ürününe haftanın en yeni ve en modaları

En moda EN yeni

Tiril tiril mezuniyet
DKNY’ın yeni sezon kıyafetlerinde tiril tiril elbiselerin hakimiyeti var. Fuşya, turuncu, kahverengi, bordo gibi renklere de sıkça rastlanıyor. Uzun ve kısa olmak üzere iki alternatifi bulunan bu giysiler özellikle mezuniyet geceleri için düşünülebilir. 

Masaya yapışık not kağıtları
Pop-up masa setlerinin alt yüzeyi vakumlu. Masanızda koyduğunuz yerden hiç ayrılmıyor. Böylece post-it not kağıtlarının nerede olduğunu hep biliyorsunuz.

Ayaklarda “Karayip Korsanları”
Birkenstock mağazalarındaki Birki’s grubu sandaletler, “Karayip Korsanları” temalı modelleriyle hem küçükler hem yetişkinler için uygun.

Erkeklere saç bakımı
L’Oreal’in erkeklere özel saç bakımı serisi Professional Homme zayıflamış, şekil almayan, sağlıksız saçlar için geliştirildi.

Çocuğunuzu güneşten koruyun
Okullar kapanıyor, deniz sezonu açılıyor. Parents dergisinin haziran sayısında, çocuğunuzu güneşin zararlı ışınlarından uzak tutup hem güzel bir tatil yapma hem de sağlığını koruma yöntemleri anlatılıyor.

Bahçesi açıldı
İstinye Park’taki Emporio Armani Caffe’nin yazlık bahçesi açıldı. Mekan, ilkbahar-yaz mönüsü ve terasıyla da bu sıcak havalarda tercih edilebilir.

İki yeni ayakkabı mağazası
Alışveriş merkezi Cevahir’de kadınları heyecanlandıracak iki ayakkabı mağazası birden açıldı: Charles&Keith ve Andarelle.

Boğaz manzaralı saray
Kışın en popüler mekanlarından Al Jamal, Boğaz manzaralı yazlık yerine taşındı. Dekorasyonu ve mutfağı ile kendinizi Ortadoğu’da bir sarayda hissetmenizi sağlayacak Al Jamal Teras’ta dansözlerin özel şovu da var.

Fındık aromalı votka
Çeşitli aromalardaki votkalarıyla dikkat çeken İstanblue şimdi de fındık aromalı votka çıkardı.