Cumartesi En şık ajan Bond

En şık ajan Bond

07.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aktörler değişse de onun şıklığı hiç değişmiyor. Sinemanın en karizmatik ajanı James Bond, son filmi “Spectre” ile gerçek bir stil ikonu olduğunu yeniden kanıtladı. Biz de 007 stilini yakalamanın rehberini hazırladık

En şık ajan Bond

Detayların gücüne inanın

Son filmde Daniel Craig’in ellerine kusursuzca uyum sağlayacak eldiveni bulmak için 10 çift denenmiş. Yalnızca bu bilgi bile James Bond stilinde detaylara verilen önemi açıklamaya yeter aslında. Tabii “Altın Parmak”ta Sean Connery’nin yakasına taktığı çiçekler ya da Roger Moore’un “Yaşamak İçin Öldür”de taktığı desenli kravatlar da unutulmaz.

Haberin Devamı


Sean Connery

Klasiklere yatırım yapın
Gerçek bir centilmenin gardırobunda bir tane bile olsa da ona özel dikilmiş, tek sıra düğmeli takım elbise bulunmalı. Kendinizi özel hissetmek istediğiniz günlerde sizi yalnız bırakmayacak bu klasiğe ve ona uyacak ayakkabılara yatırım yapmaktan korkmayın.

En şık ajan Bond


Roger Moore

Doğal renklere sadık kalın
Podyumların aksine James Bond’un üzerinde hiçbir zaman canlı renklerde kıyafetler göremiyor olmamızın sebebi onun trendleri takip etmemesi değil elbette. Son iki filmdir Bond’un kostümlerini yaratan Jany Temime, üzerindeki kıyafetlerin hiçbir zaman erkeğin kendisinden daha çok dikkat çekmemesi gerektiğini söylüyor. Bond’un yıllardır sadık kaldığı bu kurala uymak isterseniz siz de gri, siyah, bej, lacivert gibi doğal renklere sadık kalın.

En şık ajan Bond


Pierce Brosnan

Oyunu kuralına göre oynayın
Kayak yaparken kayakçı, yelken yaparken yelkenci, golf yaparken golfçü... 007 casus olduğu için pek çok alanda profesyonel. Ancak hobilerinizi gerçekleştirirken ya da spor yaparken işin kuralına uygun giyinmek sizin için de zor değil. Oyunun kuralına uygun giyinin, farkınızı en kaliteli parçalarla gösterin.

En şık ajan Bond


Snoopy de modaya ayak uyduruyor

Büyük küçük herkesin çok sevdiği çizgi karakter Snoopy 65’inci yaşını kutlarken, önümüzdeki hafta vizyona girecek üç boyutlu animasyon filmi ve moda dünyasında ona adanan koleksiyonlar da hayranlarını heyecanlandıracak.

Lacoste’un polo tişörtleri ve trikoları Peanuts kahramanlarının işlemeleriyle süslenirken, Gap Kids de filme özel bir kapsül koleksiyon hazırladı. Burton’ın tasarladığı snowboard’lar kar pistlerini renklendirecek, aksesuar markası Cambridge Satchel’in Charlie Brown’ın meşhur zikzaklı tişörtünden desenlerle hazırladığı çantalar ise Snoopy’yi hep yanında taşımak isteyenleri sevindirecek. Bu sevimli karakterlerin neşeli hale getirdiği ürünler arasında ayakkabılar, mumlar, cüzdanlar da var.

En şık ajan Bond


Mudo’da Kaprol imzası

Kendi markası dışında bir marka için özel koleksiyon hazırlayan tasarımcılara Arzu Kaprol de eklendi. Türkiye’nin en köklü markalarından Mudo için ilhamını post modern mimariden alan parçalar hazırlayan tasarımcı, “Yüksek teknolojiyi ve son moda teknikleri kullanmaya özen gösterdik” diyor. Neopren ve deri kumaşlar, lazer kesim ve dijital baskılar bu uygulamalar arasında yer almış, sonuçta da oldukça renkli, dinamik, aktif ve eğlenceli bir koleksiyon çıkmış ortaya.

Tasarımcının favorileri
Kendi imzasını Mudo’ya taşırken kalıpları, farklı kesim teknik kullanımlarını, desen, baskı kullanımlarını ve deriyi öne çıkaran Kaprol, güçlü ve kendi ayağı üzerinde duran kadınlardan yola çıktığını anlatıyor. Tasarımcının koleksiyondaki kişisel favorileri turuncu deri trençkot, turuncu bomber ceket, siyah deri yelek ve lazer kesiminin kullanıldığı siyah elbise. Bu sezon her kadının gardırobunda olmalı dediği parçalar arasında ise uzun kabanlar, diz altı etekler ve İspanyol paça pantolonlar var. Koleksiyon Kaprol tasarımlarına daha uygun fiyatlarla sahip olmayı sağlayacak.

En şık ajan Bond

alış-veriş

-Omega, 24’üncü Bond filmi şerefine sadece 7.007 adet üretilen özel bir tasarım yarattı. Seamaster 300 “Spectre”ın fiyatı 17.800 TL.

-Tom Ford, Daniel Craig’in “Spectre”da giydiği beyaz smokin ceketten üretti. Fiyatı 2.930 avro.

-Casus şıklığı deri eldivensiz olmaz. Brooks Brothers’da 395 TL.

-Network’ün erkek koleksiyonu bu sezon Londra sokaklarından ilham alıyor. Ayakkabılar da Bond’un klasik İngiliz stiline çok uygun. 799 TL.

En şık ajan Bond