Cumartesi Güncel Sanat

Güncel Sanat

05.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Güncel Sanat

TAZE AÇILIYOR

Haberin Devamı

Ot deyip geçmeyin

Sultanahmet’teki Cumhuriyet Müzesi Sanat Galerisi’nde 8-25 Mayıs tarihlerindeki “Ot” başlıklı sergide farklı disiplinlerden sanatçıların eserleri bir araya gelecek. Öznur Güzel Karasu’nun küratörlüğünde Ali İbrahim Öcal, Ayşegül Süter, Çağrı Saray, Ekin Saçlıoğlu, Elif Çelebi, Ezgi Tok, Guido Casaretto, İnci Deniz Ilgın, İrem Tok, Kerem Ozan Bayraktar, Neriman Polat, Uğur Cinel, Uygar Demoğlu’nun eserleri yer alacak.

Güncel Sanat

MUTLAKA GÖRÜN

Zengin ve tuhaf

İngiliz yazar, küratör ve sanatçı David Campany’nin “Rich and Strange / Zengin ve Tuhaf” adlı sergisi NOKS Bağımsız Sanat Alanı’nda açılıyor. Sergi buluntu bir fotoğrafın izini sürüyor. FUAM’ın düzenlediği 3. İstanbul Photobook Festivali paralel etkinlikleri kapsamındaki sergi 10 Haziran’a dek cumartesi ve pazar günleri 14.00-19.00 arasında görülebilir.

Haberin Devamı

Güncel Sanat

BİTMEDEN YETİŞİN

Hayaletlerin peşinde Arnavutköy’e

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Red Bull Art Around, 20 Mayıs’a dek Arnavutköy’de gerçekleştirilecek. Küratörlüğünü Collective Çukurcuma ekibinin üstlendiği projede biri öğrenci projesi olmak üzere 14 farklı sanatçının 14 eseri Arnavutköy’ü bir açık hava sergisine dönüştürecek. “Mahallede Karşılaşmalar” yaratmak üzere gerçekleşen etkinlikte katılımcılar sanat eserlerini bir harita yardımıyla keşfe çıkacak. Projenin bu yılki teması ise “Hayaletler”.

Güncel Sanat