Cumartesi Güncel Sanat

Güncel Sanat

09.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Güncel Sanat

MUTLAKA GÖRÜN

Haberin Devamı

Öğrenciler müzede

Pera Müzesi, eğitim kurumlarıyla iş birliklerini sürdürüyor. Bu yıl müzede, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden öğrencilerin eserleri yer alacak. “Sarsılan İmge” adlı sergide 54 sanatçının 100’e yakın üretimi bir araya geliyor. 26 Ağustos 2018’e kadar devam edecek serginin küratörlüğünü Dr. Dilek Karaaziz Şener üstleniyor.

Güncel Sanat

TAZE AÇILIYOR

Bir yaz sergisi

Nadide Akdeniz’in “İnsanın şeylerle ve doğa ile bağımlılık halleri üzerine” isimli sergisi bu akşam Mine Sanat Galerisi’nin Bodrum Yalıkavak’taki mekanında açılıyor. 28 Haziran’a dek sürecek sergi, doğa ve eşyalarla geliştirdiğimiz bağları, bağımlılık duygusunu ele alıyor. Resimler doğa ve manzara üzerinden ilerlerken ruhun katmanlarına değiniyor.

Haberin Devamı

Güncel Sanat

BİTMEDEN YETİŞİN

Yüzyıllar arasında İstanbul

Halka Sanat Galerisi’nde 28 Haziran’a kadar “Bir Göçebe Masalı” adlı sergi devam ediyor. Sergide İngiliz sanatçı Richard Bartle, 14. yüzyıl minyatür ressamı ve hikaye anlatıcısı Mehmet Siyah Kalem’in toplumsal gözlemlerinden yola çıkıyor. Ve günümüz İstanbul’unu değerlendiriyor. Sergi, çarşambadan pazara 12.00-19.00 saatleri arasında, diğer günler ise randevuyla ziyaret edilebilir.

Güncel Sanat